.

.

Черен Триъгълник Led Лампа, Функция Памет Настолна Лампа Защита На Очите Димиране Офис Лампа За Четене Чувствително Сензорно Управление Грижа За Очите Настолна Лам?

Черен Триъгълник Led Лампа, Функция Памет Настолна Лампа Защита На Очите Димиране Офис Лампа За Четене Чувствително Сензорно

BGN 32.56

Наличност
На склад

▶Изработени от ABS и РЕШЕТКА, led настолна лампа създава еднакво удобна и мека светлина.Няма смущения, няма головокружительного светлина, няма сянка, което позволява ефективно да се избегне напрежение в очите, причинени от блещукаща светлина и резки отблясъци. ▶5 W, 35*7,5 cm(13,7*3 инча).С помощта на лост 360° лампа може да се регулира под правилния ъгъл. ▶Поддържа всички мобилни телефони, които може да се зарежда безжично.Безстепенно дизайн на затъмняване, свободен избор на яркостта и цвета на светлината,която осигурява перфектно ниво на осветеност за работа, обучение, четене и почивка. ▶Сензорен превключвател на сензора се прилага към тази учебна светлина, 30 минути редовен изключване на светлината.функция памет означава, че режим на яркост /осветление ще остане, когато включите следващия път. ▶Ако имате някакви въпроси относно продукта, моля, уведомете ни по електронна поща в срок, и ние ще ви отговорим и ще решим в рамките на 24 часа.благодаря ви, че дойдохте.

Опции за продукта

Свързани продукти