.

.

Нощна Настолна Лампа Ръчно Рисуване Камион Безпроблемна Модерно нощно Шкафче Лампа с Кръгла Ленено Филтър Абажуром Затемняемые Нощни Лампи за Спалня Хол Детска С?

Нощна Настолна Лампа Ръчно Рисуване Камион Безпроблемна Модерно нощно Шкафче Лампа с Кръгла Ленено Филтър Абажуром Затемняемые

BGN 39.97

Наличност
На склад

Ние ще ви изпратим електронна подарък карта стойност на покупката на вашия продукт.В някои случаи, ще заменим или отремонтируем му. ЗАПИШЕТЕ КОСМОС & ПЕРФЕКТНИЯ РАЗМЕР - размерът на лампи - Обща височина 11", широчина абажура 5.5", височина на абажура 8", низкопробная ширина 4.7".Малко основание настолна лампа със сянката го прави лесно да поставите във вътрешността на почти всяка маса, където имате нужди в светлина, компактен и пести място.Това е модерна лампа, която можете да използвате като прикроватной нощни шкафчета, нощни шкафчета, лампа за четене лампа за спалня, офис лампи и т.н. ПРОСТ И СЪВРЕМЕНЕН ДИЗАЙН - Настолна лампа е предназначена за минималистичен и елегантен външен вид, който да подчертае красотата на вашия дом или офис.Това ще даде ярък и блестящ оттенък на вашия прекрасен дом, като я прави много по-приветлив и необичайно.Това е идеалната лампа за спалня, всекидневна, детска стая, стая за момичета, стая в хотел, ресторант, бар, читального зала, кафе, библиотека и т.н. - ИЗПЪЛНЕНИЕ на БЕЗОПАСНОСТТА на Кабел и щепселът е малка лампа IQB113 AHNS са изброени UL, че е най-безопасният избор за вас!Малка настолна лампа излъчва светлина чрез светодиодна заплащане на източника на светлина.Лесно можете да сменяте цветът на светлината и яркостта, която ви харесва, с помощта на дистанционно управление. (Всеки бутон на дистанционното управление има своя цвят, общо 16 вида). УДОБЕН И високо - Нощна лампа взема ключа и удобен дизайн на дистанционното управление, вие ще можете по-лесно включване/изключване на светлина , без ставане удобно да се чете в леглото, да се учат на масата или да работят в офиса.А модерна настолна лампа е изработена от висококачествена тъкан абажура, дървена основания, продължителни, трайни и естетичен. ЗАДОВОЛИТЕЛНО ОБСЛУЖВАНЕ - IQB113 AHNS винаги се стреми да предлага най-високо качество и гуманизированный услуги.Всички проблеми, моля не се колебайте да се свържете директно с нас, ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа.Ние използваме естествен дъб масивно дърво, лен материал и други материали за производството на различни стилове, разработени в съответствие с вашите различен стил на дома.За спални, кабинет, всекидневна, детска стая, са на разположение настолни лампи.Със своята многофункционалност и сигурност.Можете да управлявате включването/выключением на светлината с помощта на бутоните за управление на шнуре хранене.Настолна лампа с дистанционно управление, който може да се регулира различно осветление.А с удостоверение за сигурност UL и настройките за защита на веригата можете да го използвате с доверие.Мека светлина.Светлината на настолна лампа има достатъчно светлина, а светлината през ленена лампа мек и естествен, че е добре да защитава вашите очи.Топли върха.1. Ако имате някакви въпроси, можете да се свържете с нас, ние ще ви предоставим професионално и отговорно отговори и услуги.2. Размер се измерва ръчно, размер може да има малко отклонение.3. Моля, нека дървена поставка държи далеч от водата.

Опции за продукта

Свързани продукти