.

.

MordenApe Clear Sidewall for отгледа 10х10 Pop up Навес - Директен крак, Срастване на Прозрачни Стени Навес, Instant Палатка Навес Sunwall отгледа 10х10 Ft (бял)

MordenApe Clear Sidewall for отгледа 10х10 Pop up Навес - Директен крак, Срастване на Прозрачни Стени Навес, Instant Палатка

BGN 47.99

Наличност
На склад

【Премия материал】Morden Ape нова прозрачна боковина с помощта на напълно прозрачен полиестер материал.Който на 100% е водоустойчив. 【Нов дизайн】Прозрачен дизайн ви позволява да се насладите на гледката на открито, а също така да играе роля на защита от вятър и дъжд.Можете също така да комбинирате 4 части заедно като прекъсване на палатки. 【Размер】Размер на цялата странична стена е 120"W x 76"H. Подходящ за повечето отгледа 10х10, 10x20 преки изскачащи серии сенници. 【Лесна инсталация】Надеждно се закрепва към навесу с помощта на липучек отгоре за закрепване на фермам навес, 8 липучек за закрепване около крака на рамката за използване на една от стените. 【Щастлива сделка】Включва 1 бр. Палатка в комплекта не е включена!Моля, не се колебайте да се свържете с нас, ако има някакви проблеми, си 100% удовлетвореност е доказателство за нашия ангажимент. 【Гаранция】Ние обещаваме 1 години гаранция и 45 дни гаранция за връщане на парите за покупка при нас.

Опции за продукта

Свързани продукти