.

.

Залез Лампа | Залеза на слънцето Проекционная Лампа | Завъртане Залез Проектор Led Лампа, ТИК Tok Регулируема Романтична Визуален Залез Проекционная Лампа USB Порт, Фот?

Залез Лампа | Залеза на слънцето Проекционная Лампа | Завъртане Залез Проектор Led Лампа, ТИК Tok Регулируема Романтична

BGN 17.27

Наличност
На склад

Премиум led крушка може да осигури 7 Вата консумация на енергия източник на светлина за прожекционната лампа, която има повече люмена и ярки цветове. - Ъгъл на наклон на лещата се регулира -. ????【Широко приложение】Слънчева проекционная лампата има източник на захранване USB 5 V 5 W, кабел с ключ, USB кабел с дължина 1,2 м, мека светлина не заслепява, и той е подходящ за осветление в различни помещения, тази уникална и несравнима лампа се фокусира върху осигуряването на по-комфортен естествена светлина за всички и на всеки.Той може да произвежда различни светлини под различни ъгли, за да донесе по-добри ефекти в стаята си. - Светодиод-висока ефективност -.Цвят торшера се променя.Колкото повече е разстоянието, толкова повече светлина закатный светлина може да се изхвърля в стената или тавана. - Трябва зарядно устройство, USB 5 V 2 A -.Дори и в дъждовен ден можете да видите прекрасни залеза на слънцето и преливащи пейзажи, така че може да имате добро настроение всеки ден.Тази лампа е гъвкава, главата на лампата може да бъде завъртяна на 180 градуса, както и размерът и формата на светлинния пръстен може да се регулира чрез завъртане на главата на лампата (от по-голямо разстояние, толкова по-проекция), който може да отговори на различните нужди.Топлата цветова температура на проектора виртуален залез създава релаксираща сцена и стимулира творчеството.

Опции за продукта

Свързани продукти