.

.

Hisownby Маникюр, Комплект Клещи За нокти, Неръждаема Стомана, високо качество на нокторезачки, Педикюрные Ножици За Кожичките, Маникюр Инструменти, Комплект за Лична ?

Hisownby Маникюр, Комплект Клещи За нокти, Неръждаема Стомана, високо качество на нокторезачки, Педикюрные Ножици За Кожичките,

BGN 14.87

Наличност
На склад

Лесен за почистване и не е лесно ръждясва.С кутия за съхранение е по-лесно да се организира и транспорт.Нашите инструменти от неръждаема стомана са изработени от неръждаема стомана, здрави и дълготрайни, да не стане скучна, изключително твърди и остри.различни инструменти, за да отговарят на вашите различни нужди, включително грижа за ръце, процедури за лице и грижа за краката.Лесен за носене : много е подходяща за козметични салони и домашна употреба, пълен инструмент, за да отговори на различните нужди. needs.Name : Съвместна педикюраМатериал : изкуствена кожа/неръждаема стальвес : около 106-273 гцвет : черен/брокат Количество : 7/10/15/18/26 бр. /компл. Приложими хора : възрастни Забележка : поради различни фактори, като яркостта на дисплея и яркост на светлината, на действителния цвят на продукта може да се различават малко от изображението, показвано на сайта.Моля, позволете едно малко отклонение на данните от измерванията.

Опции за продукта

Свързани продукти