.

.

YI0877CHANG Комплект Клещи За Нокти За Възрастни, 11 в 1 Комплект за Нокти От Неръждаема Стомана с Пинсети и Ножици, Професионален Маникюр, Комплект, Комплект За Грижа с ма?

YI0877CHANG Комплект Клещи За Нокти За Възрастни, 11 в 1 Комплект за Нокти От Неръждаема Стомана с Пинсети и Ножици, Професионален

BGN 48.40

Наличност
На склад

Комплект за грижа от трите функции трябва да съответства на това,което ви е необходимо,включително да се грижи за ръце,грижа за лицето, грижа за краката.Маникюр, определени, лек дизайн, което го прави идеално партньор в пътуването.Този маникюр педикюрный комплект може да се побере в почти всяка чанта или чанта през рамо, инструмент, който няма да искате разлучать в пътуванията си, а също и в ежедневието. 【Изискана технология】Перфектна комбинация от външен вид и качество, а също и дълъг живот. 【Пътен маникюр, определени】Може да се съхранява в косметичке, колата или в раницата, много подходящ за пътуване или семейна употреба. 【Професионален маникюр, определени】Професионален маникюр, педикюрный набор от продукти за грижа, включително да се грижи за ръцете, лицето и инструменти за грижа за краката, отговаря за всички видове нужди от грижи в ежедневието.Product Name : Маникюр, определени Product Material : Carbon steel + Stainless Steel+PU leather Case Product Weight : About 288g Number Of Products : 11 Piece Set Product Size : 146*105mm;5.7*4inch Applicable Object : Adult Product Приложение : Мъжки и женски инструменти за грижа за ноктите, средства за грижа за красотой1. Моля, проверете размера и цвета, преди да купите.2. С изключение на стоки, различни от тези, които са показани на снимките на стоката.3. Моля, обърнете внимание, че поради различни дисплеи може да се появи малка разлика в цвят, моля, разберете.4. Споменатите по-горе информация, размерът на ръчно измерване, може да се различават за всяка променлива, моля, обърнете се към самия продукт, благодаря.5. Моля, обърнете внимание, че при почистване на продукта, моля, почистете продукта с вода и мека кърпа и избършете го подсушете с навреме.6. Моля, обърнете внимание, че този продукт е лесно надраскване на пръстите си, моля, поставете го на място, където децата не е лесно да се докоснат, благодаря.7. Ако установите, че нашите продукти са някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас по електронната поща, ние ще решим проблема възможно най-скоро.8. добре дошли при вас и да споделят отзиви, за да можем да предоставим най-добрите продукти и услуги.9. Благодаря ви, че посетихте моя магазин, кликнете в магазина ми, има много продукти за вашата помощ, логистика, обикновено можем да доставим в рамките на 1-3 дни, за очаквания час на пристигането си е 9-15 дни.Ако има някакви проблеми, моля не се колебайте да се свържете с нас и ние ще се опитаме да направим всичко възможно, за да помогне.

Опции за продукта

Свързани продукти