.

.

Комплект Ножици За Подстригване на Коса TPPICK, Професионален Набор от Ножици За Коса с Ножица за Подстригване на косата и Изтъняване на Ножици и Гребени, Набор от фри?

Комплект Ножици За Подстригване на Коса TPPICK, Професионален Набор от Ножици За Коса с Ножица за Подстригване на косата

BGN 17.59

Наличност
На склад

【Професионален комплект ножици за коса за фризьорски салон и у дома】Комплект ножица за подстригване на коса полирана ръчно, всички стоманени производство-издръжлив качество и удобно докосване, допринасят за линия на острието дори и гладка, за да ножици остри. подстригване на косата. 【Остри и директни ножици за формиране и подреждане】Директни ножици pro hair cutting ножици kit имат остър нож, той се произвежда от титанов черна неръждаема стомана с покритие 440 C Japan, която е подходяща за формиране на дълги или къси коса, бретон, на върха на косата, брадата с чист намаляване на и без бифуркация. 【V-образни истончающие ножица за подстригване на коса】27 зъбите истончающих ножица професионално набиране ножица за подстригване на коса се използват за слой, както и облекчаване на утолщенных косата без да се променя общата им дължина, V-образни истончающие ножици имат скорост на разреждане, 20%-25% и не ще извади си косата. 【Finger Rest & Silencer & Adjustable Screw Design】Като преки sciccors, така и истончающие ножици комплекта ножици за подстригване имат дизайн с гладка извита на вътрешния пръстен, няма да бъде шлифован ръката, както амортисьор удар в края на дръжката може ефективно да се намали износването и шума, причинени от сблъсък на химикалки.освен това, с помощта на контролирани винт можете да настроите ножици за подстригване така, както трябва. 【Че получавате】комплект ножица за подстригване на коса 6 бр включва 1 X директни ножици, 1 X истончающие ножици, 1 X четка за коса, 1 X винт за регулиране, 1 X чистящую плат и 1 X кожена чанта за съхранение. 365-ДНЕВНА гаранция за въпроси, свързани с качеството, ако имате някакви проблеми с личен парикмахерским набор от TPPICK, нашият професионален екип за обслужване на клиенти, ще реши вашите въпроси в рамките на 24 часа.

Опции за продукта

Свързани продукти