.

.

Градински Винарите, 7,5 Ръчно изработени Градински Нож, Професионални Градинарски Ножици, с Прав Нож от Неръждаема Стомана, Ултра Остри Ножици за рязане на Плодове, ?

Градински Винарите, 7,5 Ръчно изработени Градински Нож, Професионални Градинарски Ножици, с Прав Нож от Неръждаема Стомана,

BGN 7.19

Наличност
На склад

✂【ВИСОКОКАЧЕСТВЕНО ОСТРИЕ ОТ НЕРЪЖДАЕМА СТОМАНА】 Градински ножици изработени от висококачествена неръждаема стомана.Лесно се режат клони дори и ширина до 1/2 инча.А градински ножици ви дават точността на всяка продажба.Цялата термична обработка, висока твърдост, добра твърдост и остри режещи ножици градина. ✂【Ергономичен дизайн】 имат противоплъзгаща и ергономична дръжка правят градински машини по-удобно в ръка, а благородна пружина, със система за амортизация, извити линии са подходящи за дланите на ръцете, по-трудозатратные. ✂【БЕЗОПАСНО ЗАКЛЮЧВАНЕ】 Иновативна конструкция професионално да се слеят по-удобен за използване и е годна за експлоатация.Предпазен скоба отваряне/затваряне, който помага за скриване на нож по време на почивка, а също така дава възможност за лесно и безопасно съхранение. ✂【ПРОФЕСИОНАЛНИ ГРАДИНАРСКИ ИНСТРУМЕНТИ】 Отлични ножици за подстригване за градинари.Използва се за рязане на плодове, озеленяване, градинарство и резитба на клони.С точильным камък ще продължи по-дълго. ✂【УДОВЛЕТВОРЕНИЕ】 на Удовлетвореността на клиентите е наш приоритет.Ако по някакъв начин не са доволни от този продукт, ние ще ви предложим замяна или пълно възстановяване на парите.Просто не се колебайте да се свържете с нас.Нашите градински винарите са добре направен и солидна конструкция.Тези градински ножици са идеални за почистване, подрязване и подстригване на цветя и клони в градината си.Градинските ножици са подходящи за всякакъв тип подстригване благодарение на эргономичному ръчно дизайн.Ергономичен амортисьор омекотява прорезна удар за подобряване на комфорта и намаляване на риска от наранявания.

Опции за продукта

Свързани продукти