.

.

AKCTBOOM Кухненски Ножици 2-Pack Ultra Sharp Premium, Heavy Duty Многофункционални Кухненски Ножици за Рязане на Зеленчуци,пиле,месо,риба,птици,треви (комплект 2 куки от Неръждаема сто?

AKCTBOOM Кухненски Ножици 2-Pack Ultra Sharp Premium, Heavy Duty Многофункционални Кухненски Ножици за Рязане на Зеленчуци,пиле,месо,риба,птици,треви

BGN 5.59

Наличност
На склад

✂️【ПРЕМИЯ МАТЕРИАЛ】 - Комплект кухненски ножица е изработена с изключително остри, премиальными остриета от неръждаема стомана, изработен от здрава стомана за хранително-вкусовата, която е устойчива на ръжда и корозия, назъбен ръб на остриетата осигурява противоскользящую рязане за различни кухненски задачи, използва научен дизайн на човешкото тяло, по-подходящ за семейна употреба в кухнята. ✂️【МНОГОФУНКЦИОНАЛЕН ДИЗАЙН】 - Използвайте за рязане на зеленчуци, пиле, месо, риба, птици, треви и дребни кости.Лесно, тъй като отварачка за бутилки и вкусен бедняк. ✂️【ДОПЪЛНИТЕЛНА ФУНКЦИЯ】 - В допълнение към широко използван в кухнята, можете да го използвате навсякъде, където искате, и за рязане на картон, хартия, твърда пластмаса, кутии продукти, подрязване на стъблата на рози и т.н. ✂️【кръст Бод Пакет включва】 - Mailto съдържа две ножици бял черен и червен черен с капачка, и в комплект с 2 бр. куки от неръждаема стомана, като допълнителен подарък използвайте за окачване на ножици или други неща. ✂️【ГАРАНЦИЯ за ОБСЛУЖВАНЕ на】 - имаме отлично сервизно обслужване, ако по някаква причина не сте доволни от кухненски ножици , просто не се колебайте да се свържете с нас, ние можем да ви изпрати замяна, или пълно възстановяване на парите.

Опции за продукта

Свързани продукти