.

.

Ножица За Подстригване на Коса Ножици Pro Фризьорски салон Машина За Рязане на Японски Сляпо дупка Горещи Ножици за Фризьорски Салон стайлинг на коса (цвят : 5 инча)

Ножица За Подстригване на Коса Ножици Pro Фризьорски салон Машина За Рязане на Японски Сляпо дупка Горещи Ножици за Фризьорски

BGN 43.04

Наличност
На склад

★【Характеристики】Ножици за подстригване произведени от висококачествена неръждаема стомана, с остри, топлоустойчиви, коррозионностойкие, устойчиви на корозия, не выцветающие и имат гладка повърхност. ★【Предимства】Ножици предлагат широка гама от функции.Те могат да намалят както човешка коса, така и за домашни любимци. ★【Лесен и удобен】 Ергономичен дизайн, изискан и лек, намалява натиска върху китките, лактите и ръцете. ★【Ергономия】Нашите ножици за грижите са много подходящи за фризьори, а също са подходящи за домакинства и домашни любимци. ★【Повече възможности】Можете да си купите по-красиви стилове и модели в магазина, за да ви осигури по-голям избор. 5" 5.5" 6" Ножица за подстригване Pro Фризьорски салон машина за рязане на японски 440c Сляпо дупка горещи ножици за коса за фризьорски салон за стайлинг на коса на Слепи hole Size 6.0 инча (инча) Level Total дължина 17.5 см (см)Материал 440 CHardness 62 HRCWe може да се конфигурира за вашето собствено лого на марката, трябва да изпратите вашите файлове лого(съдържат логото на изображението и думи), или е в състояние да направя за вас witout логото на ножницах, или ще ви ножици следващия логото на планината тавър снимки!!.

Опции за продукта

Свързани продукти