.

.

Изолация Bento Box, Замъка Дизайн Преносим 304 Неръждаема Стомана Фланец Модерен Фланец през Цялата Топлинна Обяд - Бокс за Училище, за Офис(син)

Изолация Bento Box, Замъка Дизайн Преносим 304 Неръждаема Стомана Фланец Модерен Фланец през Цялата Топлинна Обяд - Бокс

BGN 15.28

Наличност
На склад

Дизайн на заключване : От двете страни на обяд-бокс разполага с предпазен заключване, че можете да затегнете с едно щракване на мишката, така че няма нужда да се притеснявате за това, че на обяд-бокс ще отслабне.С вентилационни отвори : Използвайки принципа на тенджера под налягане, преносимо отдушник може да се запечата с натискане на него, да отваряте капака, първо трябва да отворите отдушник отгоре, за да отворите капака.Висококачествен материал : Вътрешна подложка обяд - бокса е изработен от неръждаема пластове от неръждаема стомана 304, а огледалната повърхност силно полирани, което е лесно за почистване.Загерметизированный : Силиконово уплътнение вътре, което утолщено и разширява и свързва с пластмаса като цяло, не е лесно да падне, и има най-влиянието на опазване на запечатване и топлина.Преносим : Засводени дизайн дръжки, по-удобен, лесен за носене, може да натискате навътре и навън, когато не се използва, изискан дизайн и щедър, и не заема място.Функция : 1. Дизайн на заключване : Има конструкция, заключване за защита от двете страни на кутията за закуска, която може да бъде закрепена с едно щракване на мишката, така че няма нужда да се притеснявате за това, че кутията за закуска ще отслабне.2. С вентилационни отвори : Използвайки принципа на тенджера под налягане, преносимо отдушник може да се запечата, като щракнете върху него, да отваряте капака, първо трябва да отворите отдушник отгоре, за да отворите капака.3. Загерметизированный : Запечатване на силикон вътре, което сгущено и разширява и свързва с пластмаса като цяло, не е лесно да падне, и има най-влиянието на опазване на запечатване и топлина.4. Висококачествен материал : Вътрешна подложка кутии за обяд, изработен от висококачествена неръждаема стомана двоен слой 304, и на повърхността на огледалото силно полирани, който е лесен за почистване.5. Преносим : Засводени дизайн дръжки, по-удобен, лесен за носене, може да се извива вътре и извън когато не се използва, изискан дизайн и щедър, и не заема много място.Начин на употреба : Отворете ястие, сложете ястие.Спецификация : Тип елемент : Обяд-бокспродукт Материал : 304 Неръждаема СтальПродукт Размер : прибл. 19.5 x 15 см / 7.7 x 5.9 in (3 слой Височина х диаметър)Тегло : Approx. 479g/16.9 oz Списък на пакетите : 1 x трислоен обяд-бокс Забележка : 1. Ръчно измерване, моля, позволете 0.4‑0.7 в грешка.2. Най-горния слой на обяд-бокса има о пръстен, който притежава добри о-характеристики, а долния слой не е за запечатване на пръстен, който ще пропуска вода и не може да се използва за супа.

Опции за продукта

Item Type:
Lunch Box
Product Material:
304 Stainless Steel
Product Size:
Approx. 19.5 x 15cm / 7.7 x 5.9in (3 Layer Height x Diameter)
Weight:
Approx. 479g/16.9oz
Package List:
1 x Three Layer Lunch Box :
1. Manual measurement, please allow 0.4‑0.7in error.2. The upper layer of the lunch box has a sealing ring, which has good sealing performance, and the lower layer does not have a sealing ring, which will leak water and cannot be used for soup. :

Свързани продукти