.

.

650 МЛ Обяд-Бокс Креативна Поставка За Телефон Bento Box Микровълнова Печка за Отопление, Вечеря, Обяд-Бокс за Деца Пикник Офис Служители Училище Z-2020-8-21 (Цвят : жълт)

650 МЛ Обяд-Бокс Креативна Поставка За Телефон Bento Box Микровълнова Печка за Отопление, Вечеря, Обяд-Бокс за Деца Пикник

BGN 43.70

Наличност
На склад

✅【ЯЖТЕ ЗДРАВОСЛОВНА ХРАНА НАВСЯКЪДЕ 】 Тази кутия bento множество, запечатани, с херметически затворени горния слой и изработени от материали, които не съдържат BPA, запазва храната свежа и без бъркотия, като предотвратява всякакви миризми в чантата си.Запазете спокойствие и се насладете на обяд!Контролирайте своите порции, спазвайте своя специална диета, тъй като може да е по-лесно. ✅【ХЕРМЕТИЧНИ КАПАЧКИ】Ни покрива със силиконова подплата запази вашата храна на обяд на бокса - без мирис, без разливи, без течове ( това не е затворен за супа , добре е за суха храна и сос ). ✅【БЕЗОПАСНО ИЗПОЛЗВАНЕ на МИКРОВЪЛНОВА фурна И съдомиялна машина 】 Не се колебайте да използвате тази кутия в микровълновата фурна.подвижна отделение тава безопасно стопля храната в микровълнова печка и лесно се почиства в миялна машина. ✅【ПОЛУЧИТЕ ECO BENTO LUNCH BOX 】 Вашия собствен начин да се подобри начина си на живот, енергия и здраве.Всички ще копнеят за вашата кутия за закуска, от първия момент, като те я видят.Светъл, функционален и остър дизайн, което се простира корени в минималистичен японски традиции обяд кутии. ✅【ОТЛИЧНО ОБСЛУЖВАНЕ на КЛИЕНТИТЕ】Ако имате някакви проблеми, моля не се колебайте да се свържете с отдела ни за обслужване на клиенти за помощ, и ние ще ви дадем задоволително решение. ★Име на продукта : Bento Box★Характеристика : Топлоизолация★Материал : PP+PE★Форма : правоъгълник★Цвят : син , оранжев , жълт★Размер на : 18*9*6.5 см★Капацитет : 650 мл★Самозалепваща работа : 1 час★Пакетът включва : 1 * Обяд-бокс★При използване на аспиратор,микровълнова печка, трябва да махнете капака и отделение.Препоръчва се загряване на храна на умерен огън в продължение на три минути (твърде дълго време, ще доведе до деформации на обяд—бокс)★Характеристики : - Изработен от естествен бамбуково влакно пластмаса, екологично чист и здравословен.—Позволява да съдържат различни ястия за обяд;—Кутия може да се затопли в микровълнова фурна, е чудесен избор, за да поемат на обяд в офиса, в училище, на пикник..★Забележка : 1. Има някаква грешка в ръчен измерване на данни, моля, обърнете се към материалното объекту2. Тази опаковка съдържа само продукт и не съдържа никакви декоративни елементи за оформяне на картин3. Поради разлика в осветлението и дисплея по време на стрелба може да доведе до някои различия.

Опции за продукта

Свързани продукти