.

.

Кутия за обяд отделения N / C, материал Abs качеството на храната и от неръждаема стомана Голям капацитет независима загерметизированная цели и подвижната, лесна за п?

Кутия за обяд отделения N / C, материал Abs качеството на храната и от неръждаема стомана Голям капацитет независима загерметизированная

BGN 111.03

Наличност
На склад

♨Запечатани конструкция обяд - бокс - 5 практични офиси поддържат разнообразен, добре балансиран обяд .Всяка секция е запечатана, за да се запази ястия и леки закуски, пресни и без бъркотия.Можете да приготвяте храна по свое желание, от ризото, пици, сандвичи и месни деликатеси до плодови салати, паста, зеленчуци. ♨Удобен дизайн - ЗАГРЯВА чрез добавяне на гореща вода, изсипва се 1/3 преварена вода в долния пластмасов контейнер, затегнете капака, и това ще ви отнеме само няколко минути, за да се затопли, може да се запази храната топла. ♨Безопасен и здравословен материал-висококачествен тава от неръждаема стомана 304.Това е перфектен избор за готвене, съхранение и организиране на хранителни продукти.За запазване на херметичен капак препоръчва се ръчно пране.Тава от неръждаема стомана е здрава и лесен за почистване. ♨МИЯЛНА МАШИНА-БЕЗОПАСНО : Предназначени за ежедневна обзавеждане, тези здрави кутии за леки закуски могат да се мият в съдомиялна машина за спестяване на време за почистване!И тъй като те са за многократна употреба, вие ще спестите пари, създаване на нулеви отпадъци. ♨На УДОВЛЕТВОРЕНОСТТА на КЛИЕНТИТЕ : не Сме най-добрите, но ние се опитваме да направим всичко възможно,за да ви предоставим най-доброто обслужване, така че, моля, не се притеснявайте за следпродажбено обслужване на едно, можете да се свържете с нас по всяко време, по всеки въпрос .Ако имате някакви въпроси,моля не се колебайте да се свържете с нас, ние ще ви дадем задоволителен отговор.ХАРАКТЕРИСТИКИТЕ на ТАЗИ ГОЛЯМА КУТИЯ BENTO : ~ Висококачествен и екологично чист материал — неръждаема стомана 8/18 и пластмаса, без BPA . ~100% общо стягане-всеки отделение герметизируется независимо един от друг, за да се осигури пълна херметичност. ~ Отделни секции — 5-отсекный тава, всичко в едно и подвижни.Лесно се опаковат храна и лесни за почистване. ~ По — голям капацитет- капацитет 2Л-почти най-голямата на пазара . ~Lunch bag Included — Индивидуално, чанта за обяд, предназначена за тази голяма кутия bento, лесно се пренася и да се почистват. ~ Портативен за носене навсякъде — Сега можете да вземете със себе си добре приготвени ястия за активен отдих, за пътуване, за пикник, бизнес и фитнес зала.Технически характеристики : Заглавие : обяд-боксматериал : ABS,неръждаема стальцвет : както е показано Размер : както е показано на Тегло : 1 кгуПаковка : 1*Обяд-бокс.

Опции за продукта

Свързани продукти