.

.

WPHGS Electric Lunch Box 2Л Food Warmer Portable Rice Cooker 1/2 Layers Lunch Box 220V - Преносим топло за хранене от неръждаема стомана (цвят : розово-2 слоя, типа на щепсела : EU)

WPHGS Electric Lunch Box 2Л Food Warmer Portable Rice Cooker 1/2 Layers Lunch Box 220V - Преносим топло за хранене от

BGN 187.78

Наличност
На склад

[Лесен за почистване] : Контейнер от неръждаема стомана лесно почистване, разделя ориз и зеленчуци, не мирише и отговаря на нуждите на преводачи. [Материал на качеството на храната] : Нашата кутия за обяд отопление е направена от пластмаса PP качеството на храната и контейнер от неръждаема стомана 304.В най-горното чекмедже за съхранение лъжици лесно да се съхранява на съдове. [Подвижни] : Самонагревающаяся скоростна bento е двухслойную подвижни конструкция с четири вътрешни резервоари, който е удобен за хранене и почистване. [Бързо загряване] : Нашето портативно устройство за затопляне на храна, могат веднага да се затопли до обяд.Не е необходимо да стоят в опашката за микроволновым отопление, и, наслаждавайки се на обяд-бокс, вие можете да седнете на мястото си за топло ядене. [Лесен за носене] : Невидима дръжка дизайн, лесно се издига, удобни за носене с вас, нашите обяд-бокс е идеален за хора, които отиват на работа или на училище, можете да претопляне на храна в училище, в офиса или пътуване.Параметри : Материал на продукта : PP+ неръждаема стомана Цвят : розов Номинално напрежение : EU Plug 220 Забележка : поради различни монитори и светлинния ефект на действителния цвят на продукта може да се различават малко от цветове, както е показано на снимките.Благодарим ви!Моля, позволете на 1-3 мм отклонение на измерване от-за ръчно измерване.Пакетът включва : 1 X Electric обяд-бокс.

Опции за продукта

Product material:
PP+ stainless steel
Color:
pink
Rated voltage:
EU Plug 220V
Due to the different monitor and light effect, the actual color of the item might be slightly different from the color showed on the pictures. Thank you! :
Please allow 1-3mm measuring deviation due to manual measurement. :
Package include:
1 X Electric Lunch Box :

Свързани продукти