.

.

Сфинкс Безволосый Котка Дишащи Летни Памучни Ризи Дрехи За Домашни Любимци, Короната/Ивица/на Автомобил Модел Бутон Коте Ризи с Ръкави, Котки и Малки Кучета Облекл?

Сфинкс Безволосый Котка Дишащи Летни Памучни Ризи Дрехи За Домашни Любимци, Короната/Ивица/на Автомобил Модел Бутон Коте

BGN 7.99

Наличност
На склад

【Мек и удобен антиаллергенный памук】Сфинксове Безволосые котки нямат коса, така че кожата им е много чувствителна и уязвима.Kitipcoo построен ризи за домашни любимци специално за безволосых, които са изработени от мек и противоаллергенного памук.Идеален за котки сфинкс, котки Девон Рекс, котки Корниш рекс и котки Петерболд.Сега, при вашите домашни любимци ще бъде не повече алергии. 【Easy Wash & Perfect Fit Cats Body】Тези основни ризи за котки ръчно изработени и добре зашити.Качеството на изработка точно по същия начин, както риза, направена за човека.Прости, но добре проектирани в съответствие с линиите на тялото котки, така че те са идеални за тялото си.Свободна талия направи бягане и скачане по-леки и по-удобни.А"Задължителните"дейли костюми-ризи за Безволосой котки. 【Сладък дизайн crown за ъгли】Сфинксът винаги е готин и сладък, жълти ризи с модел crown ги прави по-прохладни.Тази ежедневни и модни базова тениска лесно да се комбинира за всекидневна употреба, пижами за сън, снимки, костюми за партита, празници, фестивали и др Модерен дизайн прави вашата котка отличителна и очарователна.Висококачествена изработка Приказно костюми, ризи за вътрешно външно носене. 【Тънък и дишаща, чудесно за лятото】Тази котешка риза, много тънка и дишаща дебела, той е подходящ за дрехи, горещо лято, за да се абсорбира потта и защита на сфинкса от слънчева светлина.Освен това, той държи на котки чисти и ги предпазва от наранявания по време на джогинг и игри.Тези ризи са много удобни за носене. 【Мерки】Внимание : Всички тези предложения по размер са предназначени само за безволосой котки.Размер S, за тегло до 5 килограма.Размер M за 5,5-7,1 кг. Размер M+за 7,2-8,7 кг. Размер L за 8,8-11 паунда.Ако вашата котка не безволосые, но обичат нашите ризи, моля, попитайте за по-голям размер.По-подробна информация за размера на даден в таблица размери по-долу.Внесени.Детски памук.Противоаллергенное средство.Много тънък за лятото.Плътен цвят.Отложной яка.Риза с копчета.Неэластичный.Еднослоен.Машинно пране.S : еталонно тегло 3,3-5 килограма.M : еталонно тегло 5,5-7 паунда.M+ : еталонно тегло 7,5-8,5 кг.L : еталонно тегло 9-11 килограма.

Опции за продукта

Свързани продукти