.

.

Timatego Новородени Обувки За Момчета Обувки За Момичета Уютен Руно Обувки с Захватами Stay On Чехли Чорапи За Момичета, Детски Креватчета Зимни Обувки за Момчета Обувки ?

Timatego Новородени Обувки За Момчета Обувки За Момичета Уютен Руно Обувки с Захватами Stay On Чехли Чорапи За Момичета,

BGN 7.99

Наличност
На склад

Изберете Размер, за да се запознаете с политиката на връщане на стоката.Вал се измерва приблизително под коляното от арки.Ток измерва приблизително 1 инч". 【ПОВЕЧЕ НИКАКВИ ЧОРАПИ!】ПОВЕЧЕ НИКАКВИ ЧОРАПИ!Детски обувки - това е най-лошото.Те винаги отваливаются, се губят.Тези детски чехли за разлика от обикновените чорапи са с две ключалки с ластик на глезена, което означава, че те не оторвутся от краката на вашето бебе, докато не сте готови да ги свали. 【БЕЗОПАСЕН И ДОБРЕ НАПРАВЕН】Вечеря уютни флисовые обувки, дишаща, гъвкава поддръжка на глезена и нескользящая подметка.Никаква стимулация на кожата на бебето.Те имат ниско тегло, осигуряване на естествено движение на глезените и като същевременно се гарантира отлична защита.Те са много издръжливи и лесни за почистване. 【Е ПРЕДНАЗНАЧЕН ЗА ВАШЕТО ДЕТЕ】Експерти са съгласни : обувки за бебета трябва да осигури усещане за боси.Детето ви ще се научи да ходи положително и естествено, докато стъпалата му ще бъдат защитени нашите детски пинетками-чорапи. 【NEWBORN BABY SHOWER GIFTS】Чудесен подарък за нови майки!Добре проектирани за трайност, тези обувки се запазват своята форма и усещане след продължително пране и чорапи.Което ги прави чудесен избор за бъдещи майки, бебета, бебета или малки деца. 【КУПЯ С ПЪЛНА УВЕРЕНОСТ】Ние се стремим към 100% удовлетвореност на клиента.Ако по някаква причина не сте доволни, моля, свържете се с нас и ние ще се погрижим за вас.

Опции за продукта

Свързани продукти