.

.

MILLPOSS Trifold Led Осветено Огледало За Грим , 1x 2X 3X Увеличение на Суета Огледало, Осветено Огледало За Грим, Сензорно Управление, Двоен Източник на Захранване, Джобно Led Ог?

MILLPOSS Trifold Led Осветено Огледало За Грим , 1x 2X 3X Увеличение на Суета Огледало, Осветено Огледало За Грим, Сензорно

BGN 20.79

Наличност
На склад

【52 ярки светодиода за очите】Огледало за грим на дневна светлина, изработени от 52 висококачествени led лампи, които показват точно цвят и не са хроматичната аберация.Този не блещукаща светлина приятен за окото и е преминал тест за сигурност UL, получаване на сертификати-FCC, CE и Ro HS. 【1 X/2 X/3 X HD увеличаване на】3 X/2 X/1 X увеличение се използват заедно, за да се види ясно на вашите черти на лицето и на най-малките детайли, подходящ за нежната грим на очите и внимателна грижа за кожата. 【Допълнителен топъл, студен, естествената светлина има 97% сходство на слънчева светлина и е подходящ за работа на открито случаи; студена светлина подходящ за офис макияжей.Продължителното натискане на сензорни бутони за регулиране на яркостта, неговата функция памет на яркостта също така улеснява използването следващия път. 【Rotable и допълнителна стая】 Огледало суета може да се завърта на 90° нагоре и надолу, а след това се проследяват, за да се гарантира перфектен и удобен зрителен ъгъл, удобен за сутрешно бръснене за мъже и грим жените.Долна тава осигурява място за вашия необходимо грим, като лабиален червило, бижута и аксесоари за коса. 【Двоен източник на захранване s Ден, Коледа, Нова година, Ден на майката.

Опции за продукта

Свързани продукти