.

.

Nhlzj XIAOQIANG Огледало за грим, ротация на 360°, 8-инчов Увеличително Огледало за Бръснене, Двустранно выдвижное огледало за баня (цвят : черен размер : 1:1und1:7)

Nhlzj XIAOQIANG Огледало за грим, ротация на 360°, 8-инчов Увеличително Огледало за Бръснене, Двустранно выдвижное огледало

BGN 189.28

Наличност
На склад

▲(Двустранно огледало) : С нормална страна и увеличительной страна можете да видите ясно всяка подробност на вашата кожа и лице, е подходящ за бръснене, контактни лещи, грим и други хигиенни дейности. ▲(Крилото на въртене на 360°) : Може да се заключва, под всякакъв ъгъл, много е удобен за хора на различна височина; Ръка се простира в зависимост от вашите нужди; Не използвайте огледало, може да се сгъне назад към стената, за да спестите място. ▲(Трайни неща) : Материал, отлично качество, елегантен светъл, без ръжда и здрав.това огледало за грим е гладък ярко и трайно естетическо усещане. ▲(Идеален подарък) : Това е перфектният подарък за Коледа, Нова година, Свети Валентин, Ден на майката, Ден на раждането на момиче или мъжко бръснене. ▲(Монтиране на стена) : при настенном креплении огледало здраво се задържа в стената - не трака, не полита. ?ОПИСАНИЕ : 1. HD огледалото, без задънена улица, без изкривявания, е достатъчно ясна, приятни детайли грим 2. Свободното въртене на 360°, е управляемият двустранно огледало може да се върти и да поставят под всякакъв ъгъл, който ви харесва.3. Материал, отлично качество, елегантен светъл, без ръжда и здрав.?Технически ХАРАКТЕРИСТИКИ : - Диаметър на огледалото : 8 инча(20 см) Материал : сплав + хром - Област на употреба : подходящи за ежедневна употреба, баня и спалня.★ Услугата-магазина Ни работи съвестно и си поставя за цел задоволяване на нуждите на клиентите.Ние вярваме, че вие сте доволни от качеството и усъвършенстване на нашите продукти.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас.Ние ви предлагаме задоволително решение.

Опции за продукта

Свързани продукти