.

.

Огледало за грим със Светлина, Двустранно Увеличително Огледало 1X/7X,USB Перезаряжаемое, Въртящо се на 360° Отделно Стояща Led Огледало за Грим, продукти за Бръснене,Роз?

Огледало за грим със Светлина, Двустранно Увеличително Огледало 1X/7X,USB Перезаряжаемое, Въртящо се на 360° Отделно Стояща

BGN 61.28

Наличност
На склад

_BOS_ USB Акумулаторна батерия : вградена литиево-йонна батерия с капацитет 1200 mah , включва кабел за зареждане, вградена литиевую батерия с капацитет от 1200 mah и микро-USB-връзка, за да може да се зарежда с помощта на лаптоп, зарядното устройство или на централната банка на хранене.Не е нужно да се притеснявате за замяна на батерии. _BOS_ С 1 X и 7 X увеличение на Двустранен дизайн : 1 X/7 X увеличение се използва заедно ясно да видим вашите черти на лицето и на най-малките детайли, особено подходящ за грим на очите, като очна линия на очите, веждите или спирала за мигли. _BOS_ Регулируеми ъгли : управляемият връзка на 360 градуса позволява лесно да се движат лицето огледала за отлично гледане от всеки ъгъл. _BOS_ Щастието е гарантирано : Подобрете своята красота и грижа за кожата с помощта на по-добро увеличително огледало с осветление на пазара днес!. _BOS_ Преносим и компактен : идеален за всяка спалня, баня, стая в общежитието или по време на traveling.Name : Led двустранен 1 X/7 X грим mirror Size : Диаметър на основата : 13 см/5.1 in Общи огледала височина : 23 см/9in Диаметър на огледалото : 18.5 см/7.3 in Color : бял/черен/розов грим с подсветка mirror USB вход : вградена литиево-йонна батерия 1200 mah, включително кабел за зареждане, вградена акумулаторна литиево-йонна батерия 1200 mah и интерфейс micro USB Материал : обвивка : ABS, огледало : glass Uses : Особено подходящ за грим, бръснене на брада, облечен невидими за очите, грим на очите, като очна линия, вежди или спирала за мигли.

Опции за продукта

Свързани продукти