.

.

EXCEART 2 елемента Интраоральные Огледала 2 от Трети страни Pofessional Окклюзионные Фотографски Устата Огледало Стоматологични Снимка Рефлектор Стъклени Огледала Инстру?

EXCEART 2 елемента Интраоральные Огледала 2 от Трети страни Pofessional Окклюзионные Фотографски Устата Огледало Стоматологични

BGN 15.80

Наличност
На склад

Изработен от висококачествено стъкло за използване.Огледалото е с полирани заоблени ръбове за комфорт на пациента.Силен отразяващ ефект, е практично и удобно.Високата здравина при повтарящи се документи и двустранен рефлектор, ниско тегло.Дизайн на чанта за съхранение, не е лесно да се падне от прах.Описание Имате нужда от здрав стоматологичен стъклен рефлектор?Ако е така, обърнете внимание на този стоматологичен стъклен рефлектор.Изработен от материали, устойчиви и дълготрайни.Уникален дизайн и изключителна изработка осигуряват популярността му и практичност.Характеристики - Цвят : сребрист.- Материал : Стъкло.- Размер : около 11. 70 X7. 50 X0. 50 см/ 4. 60 X2. 95 X0. 20 см.- Изработен от висококачествено стъкло за употреба.- Високата здравина при повтарящи се документи и двустранен рефлектор, ниско тегло.- Огледалото е с полирани заоблени ръбове за удобство на пациента.- Дизайн на чанта за съхранение, не е лесно да се падне от прах - Силна отразяваща ефект, практичен и удобен.Пакетът включва 2 x стоматологични рефлектори.

Опции за продукта

Свързани продукти