.

.

LUCKBOOSTIUM Лъки Blue, White, Black Evil Eye Glass Amulet - Evil Eye Car Hanging Ornament - Знак за добър късмет и защита - Home Decor & Car Rear View Mirror Hanging Accessories (2.4 x 5.7)

LUCKBOOSTIUM Лъки Blue, White, Black Evil Eye Glass Amulet - Evil Eye Car Hanging Ornament - Знак за добър късмет и защита

BGN 8.70

Наличност
На склад

???ПОВЕЧЕ ОТ ПРОСТО СТИЛЕН НАЧАЛО ДЕКОР ИЛИ АКСЕСОАРИ : въпреки, че е символ на уроки може да има религиозни корени в древни времена, с течение на времето той се разви и се превърна в един от най-универсалните символи се предпази от лошата енергия.Смята се, че декор от мъниста уроки често показва или носи със себе си за късмет и защита, за да отблъсне злото вибрации и да се предпази собственика или стая, където той е забелязан, от увреждане. ????ВИСОКОКАЧЕСТВЕН ЧАР УРОКИ РЪЧНО изработени : е изработен от смола този декор уроки, внимателно се оцветяват в светло синьо и бяло на цвят и подчертан декоративни окачване от метална сплав и произтичащи кичури, е уникален амулетом, който удвоява като произведение на изкуството. характеристики на перфектния размер за показване в колата, в чантата или в любимата си стая. ????ПРАВИ ЗАМИСЛИ за ПОДАРЪК : този декор на очите-прекрасна изненада за духовен приятел, който вярва в него древна защитно и целебна сила. ????ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ на BRAVO TEAM EVIL EYE ОКАЧЕН МЕДАЛЬОН : (обща дължина) 2.4 инча; (обща ширина) 5,7 инча.Цвят : Син Кабел.

Опции за продукта

Свързани продукти