.

.

Калкулатор,Fesjoy Музикален Настолен Калкулатор С 12-Цифрен LCD Дисплей с 3.5 мм Аудиоразъемом Регулируем Кабел на Звука Електронен Калкулатор Брояч с Музика на Пиано Вр?

Калкулатор,Fesjoy Музикален Настолен Калкулатор С 12-Цифрен LCD Дисплей с 3.5 мм Аудиоразъемом Регулируем Кабел на Звука

BGN 17.59

Наличност
На склад

【Музикална функция】 : Това е не само калкулатор, но и музикален инструмент, който можете да използвате за възпроизвеждане на просто музика. бутон "CE" могат да преминат дълъг, средно и кратък тон.Този калкулатор има аудио жак 3.5 мм, с регулируем кабел на силата на звука, може да бъде външни слушалки, високоговорители и други устройства. 【Как да конвертирате електронно пиано】 : Първо, натиснете бутона "AC", след което щракнете двукратно върху "Време/дата", за да влезе в музикална функция.Натиснете цифров клавиш"1-9" и "+,-,x,÷,=", калкулатор ще издаде звук. 【Многофункционалност】 : Подкрепа за добавяне, изваждане, умножение и деление на функцията за изчисляване, GT, М+, М-, MRC и т.н. Подкрепа за време, дата, аларма, функция за регулиране на силата на звука.Нека ви да работи бързо и ефективно. 【Голям дисплей】 : Електронен настолен калкулатор с 12-фигурални голям LCD дисплей.Наклонен дизайн на екрана, ясен и лесно разбираем.Ергономичен дизайн, удобен бутон.Работи от 2 елемента батерии тип АА, лесен за употреба.(Батерии в комплекта не са включени.). 【Широко приложение】 : Звукът става по-ясно и по-ярко.Идеален избор за офис, бизнес, пазаруване, за домашна употреба. 【Музикална функция】 : Това е не само калкулатор, но и музикален инструмент, който можете да използвате за възпроизвеждане на просто музика. бутон "CE" могат да преминат дълъг, средно и кратък тон.Този калкулатор има аудио жак 3.5 мм, с регулируем кабел на силата на звука, може да бъде външни слушалки, високоговорители и други устройства. 【Как да конвертирате електронно пиано】 : Първо, натиснете бутона "AC", след което щракнете двукратно върху "Време/дата", за да влезе в музикална функция.Натиснете цифров клавиш"1-9" и "+,-,x,÷,=", калкулатор ще издаде звук. 【Многофункционалност】 : Подкрепа за добавяне, изваждане, умножение и деление на функцията за изчисляване, GT, М+, М-, MRC и т.н.Подкрепа за време, дата, аларма, функция за регулиране на силата на звука.Нека ви да работи бързо и ефективно. 【Голям дисплей】 : Електронен настолен калкулатор с 12-фигурални голям LCD дисплей.Наклонен дизайн на екрана, ясен и лесно разбираем.Ергономичен дизайн, удобен бутон.Работи от 2 елемента батерии тип АА, лесен за употреба.(Батерии в комплекта не са включени.) 【Широко приложение】 : Звукът става по-ясно и по-ярко.Идеален избор за офис, бизнес, пазаруване, за домашна употреба.Технически характеристики на : Цифри : 12 Батерии : Захранва от 2 * батерии тип АА(батериите в комплекта не са включени.) Размер на продукта : 17.0 * 13.5 * 5.0 см /`6.7 * 5.3 * 2.0 Тегло на продукта : 200 г / 7,1 грама опаковка Размер : 18.2 * 13.8 * 4.1 см / 7.2 * 5.4 * 1.6 тегло на опаковката : 275 г / 9,7 грама Бележки : Гласова функция на китайския език, ако нямате нищо против, моля, не се купуват този продукт, благодаря за разбирането!Поради ръчно измерване на отклонение от 1-5 мм е нормално.Опаковъчен лист : 1 * Калкулатор 1 * Кабел с регулируема сила на звука 1 * Ръководство на потребителя(на английски език).

Опции за продукта

Свързани продукти