.

.

Micro USB to USB 3.0 Adapter (2 Pack) with Lanyard, Seminer Micro USB Male to USB A Female OTG Adapter е Съвместим с Samsung S6 S7, OTG Micro Devices, Флаш-памет, клавиатура (розово злато)

Micro USB to USB 3.0 Adapter (2 Pack) with Lanyard, Seminer Micro USB Male to USB A Female OTG Adapter е Съвместим с Samsung

BGN 4.79

Наличност
На склад

【Micro USB On-The-Go Adapter】Plug and play micro usb adapter, включете флаш устройство/мишка/клавиатура/гейм контролер за вашия смартфон/планшету с OTG поддръжка на Micro usb port, превърнете го в хост-устройство за разглеждане на снимки, слушане на музика, пренос на данни, редактиране на файлове с помощта на мишка или клавиатура, без използването на компютър. 【Високоскоростен пренос на USB 3.0】Seminerusb 3.0 адаптер може да достигне скорост на трансфер до 5 Gbit / s, до 10 пъти по-бързи от USB 2.0, синхронизиране на филми, музика и повече за секунди, процесът на прехвърляне не замръзва, което позволява значително да се подобри ефективността. 【Широко съвместим】 е Съвместим с повечето OTG Micro USB конектор телефони и таблети като Samsung Galaxy S7/S7 Edge/S5/S4/S3/Note 4/Note 5/Note 3, Samsung Tab S2/Tab A 2018, клавиатура, мишка, принтер, дистанционно управление и др. 【Силна издръжливост】Адаптер micro USB оборудван премиальным чип от алуминиева сплав, клас А, той поддържа 10 000+ плавно plug-in/отключаемых, стабилни и издръжливи. 【Че получавате】-Вие ще получите 2 x Micro USB Male to USB A Female адаптери, 2 x въжета, които отговарят на вашите ежедневни нужди в работата и живота.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас.

Опции за продукта

Свързани продукти