.

.

Множество Изолирани Чанта за Обяд - Преносим Обяд-Бокс, Голям Капацитет за съхранение с цип, Здрави Дръжки за Офис работа на Училището Пикник на Плажа Тренировка Пъ?

Множество Изолирани Чанта за Обяд - Преносим Обяд-Бокс, Голям Капацитет за съхранение с цип, Здрави Дръжки за Офис работа

BGN 5.11

Наличност
На склад

【Материал】е Изработен от устойчива на износване плат Оксфорд, толстой, добра водоустойчивост, здрави и дълготрайни. 【Изолация】Подплата от найлонов плат, антифрикционная, вътрешен слой изолация от алуминиево фолио, добър ефект, лесен за почистване. 【Многофункционален】Двухцелевой студен и горещ, може да се използва за поддържане на топла храна, също може да се използва за замразена храна. 【Дизайн】Дизайн с цип, плътно интегриран, лъскав и здрав, портативен дизайн, удобен за носене при напускане. 【Голям капацитет】Вътрешно пространство за съхранение на големи, и за да спестите място можете да поставите на различни позиции.Описание : 1. Материал : Изработен от устойчива на износване плат Оксфорд, толстой, добра водоустойчивост, здрави и дълготрайни.2. Изолация : Подплата от найлонов плат, антифрикционный, вътрешен слой изолация от алуминиево фолио, добър ефект, лесен за почистване.3. Многофункционален : Двухцелевой студен и горещ, може да се използва за поддържане на топла храна, също може да се използва за замразена храна.4. Дизайн : дизайнът на мълния, плътно интегриран, лъскав и здрав, портативен дизайн, удобен за носене при напускане.5. Голям капацитет : вътрешно пространство за съхранение на голям, и различни предмети могат да бъдат поставени, за да пести място.Спецификация : Име на продукта : Чанта за обяд Цвят : ColorfulМатериал : Оксфорд cloth Size : около 21*12*21 см/8.27*4.72*8.27 инча (Д*Ш*В)Вида : A (син триъгълник), B (бежово фламинго), C (кокосова палма)Пакетът включва : 1 бр. * Чанта за обяд.

Опции за продукта

Product name:
Lunch bag
Color:
Colorful
Material:
Oxford cloth
Size:
About 21*12*21cm/8.27*4.72*8.27 inches (L*W*H)
Type:
A (blue triangle), B (beige flamingo), C (coconut tree)
The package includes:
1Pc * Lunch bag :

Свързани продукти