.

.

FITHOME Изолирано Чанта За Обяд, За Жени, Мъже, лека Чанта-Хладилник, Термална Запечатани Чанта За Обяд, За Офис, на Пикник, на Училището, на Плажа, на Работа, Синя чанта з?

FITHOME Изолирано Чанта За Обяд, За Жени, Мъже, лека Чанта-Хладилник, Термална Запечатани Чанта За Обяд, За Офис, на Пикник,

BGN 7.99

Наличност
На склад

【Внимателно дизайн】- уникален дизайн и модерен изолиран обяд-бокс.Дизайн построен с всяка ситуация, без матер деца или възрастни, училището или офиса, той е супер лек и достатъчно голям, просто вземете го с удобството. 【Изключително изолиран и защитен】- Отвън термосумка за обяд е изработена от плат Оксфорд, а вътре-изолирано алуминиево фолио(без BPA).Можете да бъдете сигурни, че постави там храна и разнообразие от класни напитки.Благодарение на нашата добра технология изолация на храната ще остане топла или студена за няколко часа. 【Твърда дръжка и здрав цип】- Ние специално утолщили дръжка за чанта за обяд, която осигурява най-добрия опит при извличане на тежки предмети, като напитки или плодове.И гладко светкавица намалява дразнене, излаз на мълния. 【Допълнителен страничен джоб】- Има два допълнителни джоба от двете страни и един с цип, който е подходящ за съхранение на лични вещи, като например портфейл, телефон, слушалки или ключ. 【Водоустойчиви и лесни за почистване】- Никога не се притеснявайте за това, че течността се просмуква чанта, вътрешен слой водоустойчив и лесен за почистване.

Опции за продукта

Свързани продукти