.

.

POUAOK Чанти за Обяд,Изолирано Чанта За Обяд Чанта-хладилник за мъже и жени,Термоизолированная Кутия За Обяд Чанта-хладилник Bento Pouch Контейнер за обяд Училищен офис(Цв?

POUAOK Чанти за Обяд,Изолирано Чанта За Обяд Чанта-хладилник за мъже и жени,Термоизолированная Кутия За Обяд Чанта-хладилник

BGN 13.59

Наличност
На склад

★[Лек и лесен за почистване] Обяд-box meal подготовка е триизмерна ръчен дизайн, който е преносим и е много лека.Подсилена дръжка го прави по-здрави; той е влагоустойчив, отговарят на високи и лесно се измива, суши или изтриват ръчно;. ★[Силна приложимостта] Чанта за вечеря има по-голям капацитет, която може да побере обяд кутии, закуски, плодове и т.н., Достатъчно, за да отговарят на вашите нужди.Портативен, много подходящ за пътуване, пикник, училището или офиса.Тя може да се използва като мобилен пакет с лед. ★[Следпродажбено обслужване] : Ние отдаваме голямо значение на клиента опит (като коректен и надежден продавач, на удовлетвореността на клиентите-нашата цел е) Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас, за да можем да ви помогнем, ние ще отговорим 24 часа в денонощието в продължение на няколко часа, ние ще се радваме да ви служи. ★[Висококачествени материали] Защото обяд-бокс изработен от плат Оксфорд, двойни шевове, дръжка за по-здрава и устойчива.Тази чанта за обяд има двухслойную топлоизолация, която може да се запази храната на хладно в продължение на по-дълъг период от време, като запазва топлината, и ефектът е по-добре. ★[Многофункционална чанта] Вътрешната част на изолиран чантата е изработена от нетоксична, алуминиеви изолационни филм за дълго задържане на топлината, а ефект за запазване на топлината е до 2-4 часа.Висококачествени материали, запазването на топлина и свежест.Изискана и преносима, двупластова хидроизолация, запечатани и запечатани, лесен за почистване.★Предимства на продукта : 1. Използването на висококачествени тъкани этикеточных тъкани, точни на окабеляването и дълголетие.Разрывостойкий и лесно моющийся, той може да защити своята храна при всякакви обстоятелства; конструкция с цип, откриване и закрывающаяся плавно.2. Двупластова топлоизолация, висококачествена облицовка от алуминиево фолио е с отлична устойчивост на топлина, която може да се запази храната прясна и топла/студена в продължение на 2-4 часа.3. Снабден с дръжка за удобно пренасяне.Конструкция преден джоб удобен за съхранение на мобилни телефони, ключове и т.н. Вътрешна подплата от алуминиево фолио позволява лесно да почистите я.★Име на продукта : Чанта за обяд★Материал на продукта : Оксфорд плат★Тегло на продукта : 0.6 кг★Цвят на продукта : сив, син, розов, черен★размери на продукта : 23x19x16cm (9.05x7.48x6.3inch)★Применимая тълпа : всички★Приложими сценарии : офис, пикник, училище, колата лед пакет, плаж, развлечения.Опаковка : 1 x Преносим топлинна обяд Bag Notice : 1. Моля, позволете 1-3 см (0.4-1.2") разлики от ръчно измерване, благодаря.2. Цвят на продукта, показан на снимката, може да се различават малко на монитора на вашия компютър, тъй като монитори не е калибриран еднакво.

Опции за продукта

Свързани продукти