.

.

Нетоксичен Контейнер за Памучни Тампони Многофункционален Прахоустойчив Флип калъф с Три Чекмеджета За Съхранение на Инструменти за грим за Съхранение на Памучн?

Нетоксичен Контейнер за Памучни Тампони Многофункционален Прахоустойчив Флип калъф с Три Чекмеджета За Съхранение на Инструменти

BGN 49.19

Наличност
На склад

Прахоустойчив дизайн на панти капак, държи четка или други инструменти за грим, далеч от прах.Прозрачна кутия за съхранение на инструменти за грим, позволява ясно да видим предмети, съхранявани в него.Изработен от висококачествен акрил материал, моющийся, нетоксичен и издръжлив на употреба.С три чекмеджета той ви предоставя повече място за съхранение на инструменти за грим.Мултифункционален, може да се използва за съхранение на четки за грим, прах, гъби и памучен тампон.Функция : Произведен от висококачествен акрил материал, моющийся, нетоксичен и издръжлив на употреба.Прахоустойчив дизайн на панти капак, държи четка или други инструменти за грим, далеч от прах.Прозрачна кутия за съхранение на инструменти за грим, позволява ясно да видим предмети, съхранявани в него.С три чекмеджета той ви предоставя повече място за съхранение на инструменти за грим.Мултифункционален, може да се използва за съхранение на четки за грим, прах, гъби и памучен тампон.Spec : Състояние : 100% Чисто New Material : Acrylic Color : Transparent Use : Той се използва за съхранение на козметичните средства и suppliesize : Approx. 19x9x22 см / 7.5 x 3.5 x 8.7 in Weight : прибл. 1269g / 44.8 oz Package Списък : 1 x грим Инструмент Кутия за съхранение Забележка : 1. Моля, позволете 0-1 инча грешка се дължи на ръчно измерване.Благодарим ви за разбирането.2. Монитори не е калибриран еднакво, цвят на продукта, показан на снимката, може да се различават малко от реалния обект.Моля, обърнете истински като стандарт.

Опции за продукта

Свързани продукти