.

.

Червена Роза Завеси, 3D Розата на Любовта Романтична Реколта Бордо Листенца от Цветя Модел на Завеси, Прът Джоб с алуминиева Дограма, Щори, Подходящ за Спални, Хол Ку?

Червена Роза Завеси, 3D Розата на Любовта Романтична Реколта Бордо Листенца от Цветя Модел на Завеси, Прът Джоб с алуминиева

BGN 24.79

Наличност
На склад

★Висококачествени материали : 100% полиестер мека и копринена сверхпрочная иновативна тъкан, тази тъкан от по-тънки обикновени тъкани, но има по-висока плътност защитава неприкосновеността на личния живот.Той не ще избледняват в продължение на дълго време, а може също да осигури по-добър ефект печат HD.Нашите завеси теми червени рози имат добра функция за украса на стаята, може да помрачи стая с 30% -40% и 100% защита на неприкосновеността на личния живот. ★Eco-Friendly : Нашите пердета с принтом червена роза, нетоксични, безвкусны, высокопрочны, износостойки, не съдържат винил, не са химически покритие.Тези леки печатни завеси са безопасни и полезни за децата и детска стая. ★Красив дизайн : Тези щори с изображение на рози, със сигурност ще обновят вашия домашен интериор, без излишни разходи.Подходящ за всеки декора, перфектната комбинация от цветове, красиви и ярки шарки, както и ясна и реалистична печат ще направят всяко пространство е идеалното място за приятното прекарване. ★Готов : Включва 2 панела, с изключение на корнизи.Ако вашият стил на съвременен или модерен, завеси с джобове от червени рози, допълват вашия интериор.Тези печатни завеси имат джобове за пръти с диаметър 2,75 инча (7 см), които са лесни за инсталиране и много подходящи за стандартни или декоративни корнизи. ★Лесна грижа : деликатна бродерия, прави трайни завеси от червена роза, трудно повреждаемыми и набръчкани при използване.може да се пере в студена вода, да не се избелва.Ако сте недоволни от своите, моля, свържете се с нас и ние ще се коригират ситуацията в рамките на 24 часа, за да се уверите, че сте доволни.

Опции за продукта

Свързани продукти