.

.

FANKUTOYS 3pcs Cabinet Hinge Repair Plate Kit, Cabinet Hinge Repair Brackets, Kitchen Cabinet Door Hinge Repair Plate Kit with Hole and Screws for Wood Furniture Drawer Door

FANKUTOYS 3pcs Cabinet Hinge Repair Plate Kit, Cabinet Hinge Repair Brackets, Kitchen Cabinet Door Hinge Repair Plate

BGN 2.87

Наличност
На склад

【Здрав материал】е Изработена от неръждаема стомана, сигурен, здрав, антикоррозийный.Пакетът включва 3шт Шкаф Панта Ремонт плоча Комплекти с Крепежным винт. 【По-здрава конструкция】Нашата конструкция на вратата панти с 12 монтиране дупки и има определена весовую носещата способност,не се разгражда лесно, деформиран, че може балансиране на теглото и намаляване на шума, работи гладко, не засяда. 【Ефективно използване на】Кухненски работен шкаф унищожени от влага, често се включва и изключва, качеството на собствени материали и т.н., Което води до такива проблеми като невъзможност за надеждно фиксиране на панти, техните положителни и невъзможността на инсталацията.Може да се използва като врати, така и странични панели. 【Красив и чист】Закрепете шарнирные панелите на вратите от неръждаема стомана заедно, а след това трансформиране на оригиналната фиксирана точка на напрежението в напрегнатото повърхността, за да бъде по-твърда, капак на оригиналната увредената област, за да изглежда красиво. 【Широко приложение】идеален за закрепване на дървен диван, дървена маса, стол, дървени легла, шкафове, мебели, шкаф, мебелен кутия, прозорец вратата табела,винтажной дървена кутия, винена кутия, кутия за инструменти и т.н., 3 бр. Комплект табели за ремонт на врати на панти кухненски шкаф, плоски монтажни скоби с гайки Спецификация : Материал : неръждаема стомана Цвят : сребристо Стил : с отвор Функция : 1. Табела за ремонт на електрически вериги, домакин технология шарнирной заплата, може да се използва като врата, така и страничните панели. 2. Лесна инсталация, пакет включва монтажен винт, просто използвайте отвертка, за да затегнете винта на него. 3. Красив и спретнат, капак на оригиналната увредената област, за да изглежда красиво. 4. Заключете закрепени на панти панелите на вратите от неръждаема стомана заедно, а след това трансформиране на оригиналната фиксирана точка на напрежението в напрегнатото на повърхността, за да бъдат по-твърди. 5. Тези плоски ремонтни скоби се използват широко за определяне на мебели, служат плоски връзки, са подходящи за закрепване на дървен диван, дървена маса, стол, дървени легла, рафтове, мебели и т.н. Пакетът включва : 3шт сервизна чиния+16 винтове.

Опции за продукта

Material:
Stainless Steel
Color:
Silver
Style:
With Hole
Feature:
1. Hinge Repair Plate, Adopting hinge board technology, both door, and side panels can be used. :
2. Easy to Install, Package include mounting screw, just use the screwdriver to tighten the screw on it. :
3. Beautiful And Neat, Cover the original damaged area to make it look beautiful. :
4. Fix the hinged stainless steel door panels together, and then convert the original fixed stress point into a stressed surface, to be more firm. :
5. These flat mending brackets are widely used for furniture fixation, serve as a flat connected, perfect for fastening wooden sofa, wooden table, chair, wooden bed, shelf, furniture, etc. :
Package Include:
3pcs repair plate+16 screws :

Свързани продукти