.

.

QINGHON V34 Color Corrector Избелване на Зъби за Чувствителни Зъби, Паста за зъби, Почистваща Паста за зъби за Избелване на Зъбите Грижи За Емайл Петна, за Намаляване на Пожълтя?

QINGHON V34 Color Corrector Избелване на Зъби за Чувствителни Зъби, Паста за зъби, Почистваща Паста за зъби за Избелване

BGN 19.52

Наличност
На склад

Паста за зъби за почистване на зъбите-Силна эмалевая паста за зъби, която подобрява общото състояние на зъбния емайл, Чувствителна эмалевая паста за зъби, специално разработена за възстановяване на естествената белота на вашите зъби.Лилаво - Помага да се прекъсне пигментация на повърхността на зъбите, блокиране на пигментацията, намаляване на жълти петна по зъбите, направете вашите зъби вече не са жълти.Освежаване на дъх и лош дъх, погрижете се за по-бели зъби.Портокал - по-ефективно , отколкото традиционна паста за зъби, която може да помогне да се компенсират загубените минерали и да намали чувствителността.Нека ви да се насладите на различни ледяными или студени неща.За чувствителни зъби-паста за зъби с флуор помага за предпазване от кариес и за укрепване на емайла.По-ефективно, отколкото традиционна паста за зъби, която може да помогне да се компенсират загубените минерали и да намали чувствителността.Нека ви да се насладите на различни ледяными или студени неща.Свеж дъх - Аромат, Осигурява дълготрайна свежест в устата, за здрави зъби и венци.Спомага за укрепване на зъбния емайл, белотата на зъбите и се бори с неприятна миризма от устата.Миеш зъбите сутрин, обед и вечер. 1. Ефективно отбелите зъби и направете усмивката си по-красива. 2. Формулиран с минерален състав, който може да помогне да се компенсират загубените минерали и да се намали чувствителността. 3. Подобрете чувствителни зъби, ще подобри емайл и лечение на чувствителност на зъбите, позволете да се насладите на различни ледяными или горещи неща свободно. 4. Лилаво - Освежава дъха и лош дъх, грижи се за по-бели зъби. 5. Оранжево - Позволете да се насладите на различни ледяными или горещи неща свободно.Технически характеристики : Материал : сорбитол, ксилитол, глицерин, nhap нето Съдържание : 30 мл / 1 ет. унция Тегло : 45 g Размер на опаковката : 3.4*3.4*12.5 см кръст Бод Пакет включва : 2 бр. х паста за зъби за почистване на зъбите.

Опции за продукта

Свързани продукти