.

.

2 елемента Паста за зъби За Почистване на Зъби Избелване на Зъби Грижи За Емайл Паста за зъби, V34 Цвят Коректор Избелване на Зъби за Чувствителни Зъби, Паста за зъби, ?

2 елемента Паста за зъби За Почистване на Зъби Избелване на Зъби Грижи За Емайл Паста за зъби, V34 Цвят Коректор Избелване

BGN 10.14

Наличност
На склад

~.~ Лилаво Помощ за разчупване на пигментация на повърхността на зъбите, блокиране на пигментацията, намаляване на жълти петна на зъбите, направете вашите зъби вече не са жълти зъби.Освежаване на дъх и лош дъх, погрижете се за по-бели зъби. ~.~ Оранжево По-ефективно , отколкото традиционна паста за зъби, която може да помогне да се компенсират загубените минерали и да намали чувствителността.Нека ви да се насладите на различни ледяными или студени неща. ~.~ Паста за зъби за почистване на зъбите Силна эмалевая паста за зъби, която подобрява общото състояние на зъбния емайл, чувствителна эмалевая паста за зъби, специално разработен за меки премахване на петна, восстанавливая на естествената белота на вашите зъби. ~.~ По-ефикасно, отколкото традиционната паста за зъби Предназначен за цялостно и интензивно премахване на петна и профилактика на зъбния кариес, при запазване на устата си чиста.Пенящееся действие ефикасно премахва остатъците и неприятна миризма със зъбите и элайнеров, ги запазва чисти и нови. ~.~ Цвят коректор V34 Тя съдържа сорбитол, ксилитол, глицерин и други съставки, които са безопасни, могат да бъдат използвани безопасно.V34 цвят Коректор Избелване на зъби за Чувствителни зъби, паста за зъби, Интензивно Премахване на петна Избелваща Паста за зъби, Четка за зъби, паста за зъби за Избелване на емайла Грижи паста за зъби, Петна Технически характеристики : 1. Нетно съдържание : 30 мл 2. Брутното тегло : 45 g 3. Размер на опаковката : 3.4x3.4x12.5cm Пакетът включва : 2x V34 цвят коректор или 2x nhpro Грижи за емайл или 1x V34 цвят коректор +1x nhpro Грижи за емайл.

Опции за продукта

Свързани продукти