.

.

Ресторант Пръстен, изящна Изработка Траен Разговор Класически Камбанка Свеж с Неръждаема стомана за Бар/Хранителни Бар/кафене/ресторант(черен)

Ресторант Пръстен, изящна Изработка Траен Разговор Класически Камбанка Свеж с Неръждаема стомана за Бар/Хранителни Бар/кафене/ресторант(черен)

BGN 56.56

Наличност
На склад

Тънка работа, класически звънец с форма на метален дизайн на корпуса, полирана повърхност, повърхността блестяща като огледало.Широката област на приложение : за гишетата за обслужване на клиенти, препарати за почистване или домашна употреба.Камбанка свеж, и се поставя на маса или плот, за да напомнят на служителите или помощници за пристигането на клиенти или посетители.Метална колоколообразная дизайн осигурява ясна и резонансната предаване на звука, както нескользящее основата може да държи звънец на място и да се предотврати подхлъзване.Здрав и изработен от висококачествена неръждаема стомана, той не е лесно да се повреди и може да се използва в продължение на дълго време.Функция : 1. Здрав и изработен от висококачествена неръждаема стомана, той не е лесно да се повреди и може да се използва в продължение на дълго време.2. Изящна изработка, класически звънец с форма на метален дизайн на корпуса, полирана повърхност, повърхността на същата блестяща като огледало.3. Камбанка свеж, и се поставя на маса или плот, за да напомнят на служителите или помощници за пристигането на клиенти или посетители.4. Метална колоколообразная структура предоставя ясна и резонансната предаване на звука, както нескользящее основата може да държи звънец на място и да се предотврати подхлъзване.5. Широка гама от приложения, гишетата за обслужване на клиенти, чистачи или домашна употреба.Параметри : Тип на продукта : Разговор Материал : Неръждаема стальвес : прибл. 120 гр / 4,2 унцаприменимая среда : бар/Диета бар/кафене/ресторант Осъществяване Списък : 1 x Call Бел.

Опции за продукта

Item Type:
Call Bell
Material:
Stainless Steel
Weight:
Approx. 120g / 4.2oz
Applicable Environment:
Bar/Diet Bar/coffee shop/restaurant
Package List:
1 xCall Bell :

Свързани продукти