.

.

boloi Практически Пепелници Луксозна Метална кофа за Боклук Кошчето за боклук с Пепельницей Открит Кръчма Хотел Ресторант Градина Пепелник Пепелник (размер : A)

boloi Практически Пепелници Луксозна Метална кофа за Боклук Кошчето за боклук с Пепельницей Открит Кръчма Хотел Ресторант

BGN 278.43

Наличност
На склад

☆Тави пепел от различен специално събитие, той може не само да подкрепят пепел, но също така може да бъде художественото произведение в дома де.Осигурете ви комфортни условия, навсякъде и по всяко време. ★Ограничени отвори предпазват фасове от въздуха, потокът на кислород. ★Уникален дизайн спестява място. ★Със специално заключване за почистване. ★Снабден с вътрешна кофа за по-лесно събиране на отпадъци.Проектиран, за да се запази лайнерные чанти скрити от любопитни очи. ☆ Той ще хваща повече окото благодарение на специалната конструкция.☆ Пепелници може да се използва на различни места, като например домашната кухня, всекидневна, бар, автомобил, ресторант, хотел и други луксозни съоръжения.С развитието на обществото, хората стават все по-информирани за опазване на околната среда, здравето и безопасността.Все повече и повече обществени места оборудвали места за пушачи.Ние специално започнаха улични пепелници за пушене на обществени места.Отнася се за зони за пушене на обществени места като летища,паркове,жилищни площи,хотели,търговски центрове,улици,клубове, туристически зони и т.н. Заглавие : Открит стенд-бай пепельницаматериал : метал Цвят : черен Размер : 32x37x115 cm14.58x12.61x45.31 см,30x24x109 cm11.82x9.46x42.95 дюймовупаковка включва : 1 x Външни стоящ пепелник : 1. Моля, позволете 0~1 инч грешки от ръчно измерване.Благодарим ви за разбирането.2. Монитори не е калибриран еднакво, цвят на продукта, показан на снимката, може да се различават малко от реалния обект.Моля, обърнете истински като стандарт.3. Добре дошли споделяне и обратна връзка, така че ние може да ви предостави най-добрите продукти и услуги.☆пепелници могат да се използват както на открито, така и на закрито.

Опции за продукта

Свързани продукти