.

.

Перуки с дълга коса - Перука Дантела отпред,аксесоари за дълга Коса, За Жени,за Костюми Cosplay Пълен Перука 24in Розова Вътрешна мрежа (градиентный розов цвят)

Перуки с дълга коса - Перука Дантела отпред,аксесоари за дълга Коса, За Жени,за Костюми Cosplay Пълен Перука 24in Розова

BGN 45.60

Наличност
На склад

♥♥♥Използването и цвят : Модерен и елегантен перука за партита.вашият ежедневен живот.концерти и тематични партита.Смес от светла на цвят, с мелированием. ♥♥♥Превъзходство : модерен цвят, подходящ за много типове кожа.Перука от дълга права коса, който демонстрира вашата красота в пълна степен. ♥♥♥Материал : Нашите перуки, изработени от висококачествени синтетични косми, естествен цвят прилича на човешки косъм, мека на допир, дори по-добре, отколкото собствените си коса, приятна на пипане и мек на допир, правят перука е много удобно. ♥♥♥Лесно да се чисти и да се грижи : можете да използвате само малко мек шампоан в студена вода.Това може да бъде разхвърлян по време на доставка, моля, почистете го, когато го получите, преди носенето. ♥♥♥Нашата услуга : Ако имате някакви въпроси след получаване на стоката, моля, дайте ни шанс да ви помогне.Ние ще се опитаме да направим всичко възможно, за да реши този проблем.Благодарен за вашата подкрепа!и ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа.

Опции за продукта

Свързани продукти