.

.

QsuF Hair Перука Stand For Стайлинг Ajustable Перука Stands Plastic Hat Display Перука Head Hold Mannequin Head/Щанд Портативен Сгъваем Перука Щанд 2 ЕЛЕМЕНТА (черен)

QsuF Hair Перука Stand For Стайлинг Ajustable Перука Stands Plastic Hat Display Перука Head Hold Mannequin Head/Щанд Портативен

BGN 6.39

Наличност
На склад

1* 2 опаковки 13,8-инчов притежателя стойка за перука.Най-добрият притежателя на перуката за няколко перуки, направени от устойчив и здрав дизайн.Поставка за перуки за жени, подходящи за кратки перуки. 2*Нашата поставка за перука е изработена от дебела и здрава пластмаса, за да се гарантира дълъг живот на употреба.Това са задължителните аксесоари за перуки за жени. 3*Премиум пластмасов държач стойка за перука.Модернизируйте сгъване конструкция, осигурете поставка за перуки за жени лесно съхранение и переноской.Лек не добавяйте тегло на вашата пътна чанта или кейсу по време на пътуване. 4*С инструкциите на пакета, пластмасова поставка за перука ви спестява допълнително време и усилия за монтаж и демонтаж. 5* Притежателя поставка за перуки помага парикам изсъхне по-бързо след измиване.Титуляр перука за няколко перуки могат да поддържат форма на перука.Покажете на различни перуки в магазина, за да привлече клиенти със своите най-красиви форми.

Опции за продукта

Свързани продукти