.

.

bestheart Дългата Вълна лента за глава с Перука, за Черни Жени,Черен Женски Бесклеевой Перука с лента за глава,Естествен Вълнообразни Синтетични Перука (24 инча)

bestheart Дългата Вълна лента за глава с Перука, за Черни Жени,Черен Женски Бесклеевой Перука с лента за глава,Естествен

BGN 3.99

Наличност
На склад

★Синтетично влакно с по-високо качество - перука, изработени от висококачествени оголовья перука синтетични влакна, шелковистого и мека, без entanglements, без смяна на оперението. ★Различни прически с черно синтетични перука може да покаже собствените си край, с висока плътност и те кара да не се страхуват от обвързването му в опашката, наполовина нагоре, кифла и т.н. ★Размер на косата - 14-24 инча Достъпен в наличност, 180-280g отговаряне на различна дължина на перуки, дължина на всеки размер и дължина на нашите перуки дантела затваряне на вълната на тялото. ★Особености - Перуки оголовья вълна на тялото са успели да се отопляват вътре 320 F, топлината содружественная, бяга през дългата черна перука бързо в случай на увреждане на косата. ★Поводи - Синтетични перуки оголовья са подходящи за дневно, вечерно, маскарадного рокли, известни личности, Хелоуин, cosplay, или всеки друг повод, който искате.Стилен дизайн ще ви направи нова.Характеристики : Предимства : Нова бесклеевой лента за глава с перука,разработен, за да покажете естествената линия на растеж на косата, вълшебна лента дизайн го прави лесно за носене и може да aslo да направите конска опашка или кок.Той е подходящ за носене при всякакви случаи Много стилен дизайн.Той изглежда естествено и нежно на допир.Можете да се перат и да съхнат му е удобно.Можете да опитате друга прическа,но не е нужно да отидете на фризьор.Използвайте го през цялата година, независимо дали това е костюм,мода или просто за удоволствие,маса за cosplay/парти/ костюм/карнавала / селското стопанство.Размерът се регулира и няма игли или ленти не е необходимо, подходящи за повечето.Можете да настроите куки вътре капсула на точния ви размер.Капачка е направена от завързана с розова мрежа,тя е мека,дишаща и има добра еластичност.Чувствам се много комфортно.Общи съвети за прическам : 1. Моля, сложи перука на поставка за перука, за да запази формата си, преди да го носите. 2. Можете да изрежете или клип по ваш вкус. 3. Не се опитвайте да се прибират всеки косъм е идеално.Това може да се направи перука "Неестествено". 4. Използвайте четка за перуки, гребени и други аксесоари за стайлинг на коса.Те улесняват полагане на косата. 5.Този предмет е лесна за почистване и грижа, само с помощта на малко мек шампоан в студена вода. 6.Използвайте шампоан и балсам за коса, за да измие перука от време на време, за да го освободи, и я оставете да изсъхне по естествен начин. 7. Забавлявайте се, експериментирайки с различни внешностями! 8.Когато расчесываете перуки,първо трябва да гребен краищата на косата,а след това гребен на горната част.Забележка : 1.Истинският цвят на елемента може да се различават малко от изображения, показани на сайта, причинени от много фактори, като например яркост на монитора и яркостта на светлината. 2.Не го завивайте и не выпрямляйте, с помощта на машина за коса Mailto : 1x перука.

Опции за продукта

Свързани продукти