.

.

G633 Подмяна на кабел G933 Слушалки Аудио AUX Кабел с микрофон Вграден Регулатор на силата на звука Съвместим със слушалки Logitech G933 G633, конектор 3.5 мм Работи на Xbox One PS4, изр?

G633 Подмяна на кабел G933 Слушалки Аудио AUX Кабел с микрофон Вграден Регулатор на силата на звука Съвместим със слушалки

BGN 6.23

Наличност
На склад

【Вграден пулт за дистанционно управление и микрофон】Изтрити функции включват : възпроизвеждане/пауза на музиката, преминете на музика, контрол на силата на звука, mute, преминете модели на A/B. За тези, които обичат да играят игри, това е задължителна подмяна на кабел logitech g633. 【Превключвател на режима и изключване на звука на】Режим A е предназначен за игри Xbox One,PS4 и КОМПЮТЪР,режим на B-за провеждане на разговори или слушане на музика.При използване на режим A можете да изберете да деактивирате или изключите звука на микрофон, слушалки, плъзнете нагоре или надолу, преминете на микрофона. 【Слушалки и устройства】Тази подмяна на кабел G633 за геймърски слушалки Logitech G633 G933, работи по смартфон, лаптоп, таблетка, КОМПЮТЪР, контролер на PS4, Xbox контролера One. 【Перфектен преносим кабел】Той изглежда, чувства и действа точно като OEM, с този кабел AUX можете да дадете нов живот на вашата отлично сонди слушалките! 3.5мм жак - 3,5 мм може добре да се комбинира със слушалки и други устройства, като по този начин гарантира стабилна връзка. 【Достатъчно дълго】Този аудио кабел е 4,9 фута/1.5 м, дължина най-много веднъж.Що се отнася до по-кратък период на кабела, а след това ще бъде неприятно, ако вашият компютър няма да стоят на масата.Що се отнася до по-дълъг кабел, то той ще се окаже имате под крака си по време на сядане и ще скочи, когато възникнат.

Опции за продукта

Свързани продукти