.

.

XJZHANG Мек Дизайн Нокти, Възглавници за Маникюр за Нокти Ръка Подлакътник Възглавница Титуляр За Ръце Салон за Маникюр Инструмент за Дизайн на Ноктите Аксесоар Полиу

XJZHANG Мек Дизайн Нокти, Възглавници за Маникюр за Нокти Ръка Подлакътник Възглавница Титуляр За Ръце Салон за Маникюр

BGN 21.59

Наличност
На склад

★ Премиум КАЧЕСТВО МАТЕРИАЛ : Изработен е от качествен PU материал, нетоксичен, маслостойкий, издръжлив и лесен за допир. ★ ЛЕСНА УПОТРЕБА : Компактен и лек възглавница, лесен за употреба, всичко, което трябва да направите, е да сложите ръка директно върху възглавницата. ★ ЛЕСНО почистване : Много лесен за почистване след употреба.Подвижна, моющийся, чист и спретнат, екологично чисти, здрави и санитарен. ★ ИЗОБЩО се ПРИЛАГА : Подлакътник възглавници за нокти е подходящ за повечето маникюрных маси на пазара, по-удобен и компактен. ★ Най-ДОБРИЯТ ПОДАРЪК : идеален за маникюрного салон или домашна употреба, прекрасен подарък за съпруги, приятелки, приятелки и т.н., Мека възглавница за нокти, маникюрная възглавница за ръце, възглавница за ръце, държач за ръцете, ноктите на кабинковия инструмент, аксесоар за нокти, полиуретанова възглавница за нокти, силиконови възглавници за ръце Технически характеристики на : Поставете ръка директно върху възглавницата.С дизайн на подложки, достатъчно мека, за да бъде удобно, но е достатъчно твърда, за да поддържа стабилно китката/ръката.Професионален инструмент за нокти, която е подходяща за използване в маникюрном салон.Параметри : Тип на продукта : възглавница за нокти Цвят : червена роза Материал : PU Размер на продукта(Д*Ш*В) : 172*142*32 мм Забележка : Моля, позволете 1-3 см (0.4-1.18") разликата се дължи на ръчно измерване и незначителна промяна на цветовете за различните настройки на дисплея.Пакетът включва : 1x Възглавница за нокти.

Опции за продукта

Item Type:
Nail Art Cushion
Color:
Red Rose
Material:
PU
Product Size(L*W*H):
172*142*32mm
Note:
Please allow 1-3cm (0.4-1.18) difference due to manual measurement and slight color variation for different display setting. :
Package Includes:
1x Nail Art Cushion :

Свързани продукти