.

.

Koko Paper Co Покани за Рожден Ден Торта. Комплект от 25 пълни с картички и бели пликове. Дизайн с двухъярусным празнична торта с банери и топперами за торти.

Koko Paper Co Покани за Рожден Ден Торта. Комплект от 25 пълни с картички и бели пликове. Дизайн с двухъярусным празнична

BGN 11.98

Наличност
На склад

♥ ИДЕАЛНО ЗА ПАРТИТА ПО ПОВОД РОЖДЕНИЯ ДЕН!Нека се яде торта!Идеална тема за рожден ден за вашето малко тестени и неговите чудесни приятели. ♥ ДИЗАЙН И НАПРАВЕНО В САЩ : дизайн с двухъярусным торта, розов и зелен банер, златни топперами за торта с ивици бонбони, отпечатани на гърба си. ♥ PREMIUM CARD STOCK : Тези покани отпечатани на висококачествена, премиальном, непокрытом тежко кард склад.Използвайте всяка дръжката по ваш избор, без да се притеснявате за размазывании мастило. ♥ ИКОНОМИЧЕН : Комплект от 25 покани 4,25" x 6", бели пликове A6 - тези специални покани са доказателство, че не е нужно да се харчат много пари за високо качество, чудесно направена продукти. ♥ 100% ГАРАНЦИЯ за ВРЪЩАНЕ на ПАРИТЕ : Ако не сте напълно доволни от своите покани, Koko Paper Co с радост ще се върне пари, без да задават въпроси.Koko Paper Co Birthday Cake Тематични покани на парти с экскаватором и балони ♥ Покани на парти за рожден ден. ♥ Проектиран и направен с любов в САЩ. ♥ Премия, тежък лен card състав позволява лесно да се пише без размазывания мастило. ♥ Пишете в поканите, които можете да използвате, за няколко дейности. ♥ Бял плик в комплект. ♥ Вашето удовлетворение е гарантирано.Ако не сте напълно доволни от покупката си, ние с радост и без проблеми ще ви възстановим парите.

Опции за продукта

Свързани продукти