.

.

Carrittons Тавана на Куката Под Шкаф Кука за Висящи Растения Полилеи Свирки Украшение Куки Домашен Офис, Кухненско Оборудване Декоративна 2 бр.(Черен)

Carrittons Тавана на Куката Под Шкаф Кука за Висящи Растения Полилеи Свирки Украшение Куки Домашен Офис, Кухненско Оборудване

BGN 15.10

Наличност
На склад

1.Материал : Той е направен от материал, сплав на цинк, силен и траен, не е лесно да се изтрие, не е лесно, за да избледняват, и с добра носеща способност. 2.Размер : 11*6.6 cm/4.33"*2.59". 3.Креативен дизайн куката : 360-градусное свободното въртене, фиксирана основа и подвижна кука, използвайте винтове, за да инсталирате основания, заснемане на куката може лесно да се свали, креативен дизайн, за да се деформира, не е нужно да се притеснявате за куката ще падне. 4.Елегантно бижу : Повърхността на всеки куката гладка и нежна.Може да се използва не само като кука, но и като красива украса на тавана, добавяйки нотка на елегантност на вашия дом. 5.Широко приложение : Подходящ за висящи растения, полилеи, място за звънене часовника на вятъра, ornamen, кърпи, ключова притежателя на притежателя на саксията, тигани, чаши кафе и така нататък, идеален избор за висящи украси градината, дома или офиса.

Опции за продукта

Свързани продукти