.

.

365Home Окачен на Притежателя на Съдове Куки Кухненски Шкаф за Съдове за Монтиране на стена 360 Градуса Въртяща се Сгъваема Кука Самоклеящийся Кука Стойка за Съдове с 6 ?

365Home Окачен на Притежателя на Съдове Куки Кухненски Шкаф за Съдове за Монтиране на стена 360 Градуса Въртяща се Сгъваема

BGN 72.56

Наличност
На склад

СТЕНЕН ДЪРЖАЧ на СЪДОВЕ – завъртане на притежателя на съдове с 6 куки може свободно да се върти на 360 градуса, за да освежите вашето домашно пространство. 2 В 1 е ЧУДЕСЕН дизайн – Тази подвесная стойка за съдове е иновативна вертикална шарнирную дизайн на 180 градуса, която й помага да има 2 начина за захващане : #1 - Придават като куката монтаж на таван или под притежател на съдове кабинет; #2 - закрепване към стената (препоръчително е гладка плочки).ПРЕМИУМ КАЧЕСТВО – Въртящи стенен органайзер съдове за готвене, изработени от висококачествена ABS-материал, водоустойчив, маслостойкий, може да поддържа тегло 5 килограма и е много подходящ за кухня, всекидневна, спални, баня, висящи кърпи, аксесоари, играчки и т.н. Специална ФУНКЦИЯ – 1 кука ще дойде с 2 прозрачни пластмасови плочи, вместо 1, както обикновено, е че ви позволява лесно да променяте положението на куката за дрехи, закачалки съдове при необходимост.ДОЖИВОТНА ГАРАНЦИЯ – Ако нещо се случи, ние ще заменим безплатно вашата кухня стенен куки.Просто се свържете с нас и ние винаги ще се радваме да разрешим някоя проблема!. 2 x Въртящата се поставка за съдове за готвене (черен). 2 x Въртящата се поставка за съдове (бяла). 8 x Прозрачна пластмасова чиния. 365 Home стенни куки без отвори позволяват лесно да почиствате вашия дом, пространството, в уникален стил.Съдържание на пакета : . 2 x Въртящата се поставка за съдове за готвене (черен).2 x Въртящата се поставка за съдове (бяла).8 x Прозрачна пластмасова чиния.

Опции за продукта

Свързани продукти