.

.

TonyTown Solar Bird Bath Fountain Pump-3W слънчев фонтан с 7 дюзи и 4 анти-дрейфовыми пластмасови тръби, градини, аквариуми, басейни, външни led плаващи слънчеви фонтанные помпи, които м?

TonyTown Solar Bird Bath Fountain Pump-3W слънчев фонтан с 7 дюзи и 4 анти-дрейфовыми пластмасови тръби, градини, аквариуми,

BGN 15.98

Наличност
На склад

????️????[Високоефективен слънчев панел и 6 цветни led крушки] Фонтан бани птици с панел за слънчеви батерии 100% пълна, може да конвертира по-силна сила, за да се направи пръскане на вода е по-стабилизированными и по-дълго, и височина на спрей може да достигне 30-60cm. 6 Настройка на автоматичен цикъл на цвета RGB прави по-красива градина през нощта. ????️????【3 W HIGH POWER & BATTERY STORAGE】последния помпата на фонтана обновяване 3 W слънчев за birdbath с батерия 900m Ah, работата на силата на магазина през нощта, за да светне светлината LED.Трябва само 3 секунди, за да се стартира автоматично веднага на слънце, не трябва да сложите вътре или подмяна на батерии. ????️????[Защитно устройство за сигурност и постоянно използване на] Водна помпа със защита от липса на вода и филтър кутия автоматично превключва на функция за защита на 20 секунди, ако се появи недостиг на вода.Филтърна кутия е по-добре блокира прах, прах и листа, като по този начин за удължаване на срока на експлоатация.???[С няколко дюзи и каплеустойчивыми пластмасови тръби и лесен монтаж] Слънчев фонтан с 7 дюзи могат да отговорят на вашите различни нужди във водни стилове, и може лесно да се инсталира без никакви инструменти. 4 анти-дрейфовые пластмасови тръби, за да се гарантира, че чешма не ще тичат при настаняване в езерото. ????️????[Използването на скрипт приложения] на Екологично чист и слънчев иползване на закрито rp помпа с диаметър 6,3 инча е много подходяща за птичи бани, аквариуми, малки езера, басейни, градински декорации и обработка на кислород.Това ще доведе до ново удоволствие и жизненост на вашата градина. 1. Премахване на филма, която покрива слънчеви панели, преди да използвате, поставете я във водата по-малко от 3 секунди, за да започнете. 2. Редовно почиствайте помпата за да се избегне засядане. 3. Височина пръски вода : 30-60cm височина пръски на водата ще е различна когато различни накрайника са свързани.

Опции за продукта

Свързани продукти