.

.

Пожар одеяло Fire Guardian Одеяло и Пожарна одеяло Противопожарни Одеяла за Кухни, спални, хора - Energency Safety (40x40) (бял (1 опаковка))

Пожар одеяло Fire Guardian Одеяло и Пожарна одеяло Противопожарни Одеяла за Кухни, спални, хора - Energency Safety (40x40)

BGN 10.39

Наличност
На склад

100% фибростъкло. [Безопасно и не е мръсно]-Disaster оцениха одеяло за дома може да се гасят пламъците в ранните етапи, за да се осигури максимална аварийно противопожарна защита.За разлика от пожарогасител за дома, пожар, бедствия одеяло все още може да съдържа място в ред след гасене на пожар, той не оставя елементарно. [Универсален]-Пожарозащитни одеала-това е аварийно-спасителното оборудване за оцеляване в къмпинга, за кухня, къмпинг, камина, скара, колата, офиса, АВТОБУСИ, лодки и др. ( Топло съвети : НИКОГА НЕ използвайте ВОДА на огън за приготвяне на храна.). [Стандарт на високо качество]-Пожар, одеало кухня е изработена от 100% фибростъкло качеството на пожарозащитните тъкан, съответства на стандарт EN-1869 г. : от 1997 г. за готвене гасене на пожари.Работна температура до 1022°F (550°C). [Лесна за употреба]-Просто остави на пожар, одеало, широко раскиньте пожарни одеала за хората и бавно се покрива с одеало огън.Изключете котлона или друг източник на топлина.Нека заваръчно одеяло задушит огън.Чакам, докато одеяло се охлади, а след това выбрасываю му. [Че получавате]-1 опаковка огнезащитни одеала за дома(40x40 см).Добра цена и високо качество, моля, свържете се с нас, когато се срещнали някакъв проблем, ние ще ви отговорим своевременно.

Опции за продукта

Свързани продукти