.

.

24 Бр Матиран Ковчег Натиснете върху Ноктите, Френското Сърцето и Лък Модел 3D Фалшиви Нокти С Дизайн на Въздушната Нокти С Лепило 1 мл (F)

24 Бр Матиран Ковчег Натиснете върху Ноктите, Френското Сърцето и Лък Модел 3D Фалшиви Нокти С Дизайн на Въздушната Нокти

BGN 74.32

Наличност
На склад

【Лепило за нокти Разделите и пила за нокти предлага】Можете да носите общи ноктите си веднага, след като ги получите, и вие не трябва да купуват каквото и да било друго. 【Различен размер】- 1 кутия 24 БР, 12 различни размери, който е подходящ за всеки пръст.И го регулира,може да се отсече допълнителна част с помощта на ножица за нокти или пилочки за нокти. 【Висококачествени】Трайни акрилни нокти за силен и по-дълго носене, около 1-2 седмици при нормална грижа. 【Лесно се нанася】- Направи си сам нийл-арт за няколко минути. 【Гаранция за качество】Ако има щети или проблеми с качеството.Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас и ние скоро ще ви отговорим.Характеристика : Създайте свои собствени нокти, за сватба, парти или среща.Професионално удължаване на ноктите и създаване на нийл арт.Можете да изберете стила, който искате, за да си нокти.Подходящ е за професионални, маникюрного салон, училище нийл арт / колеж, художник нийл-арт и лична / домашна употреба, търговия на едро и т.н. Екологично чисти материали, които ще бъдат полезни за вашето здраве.Помогнете да създадете свой собствен нийл-арт за няколко минути.Лесно е залепен и вытирается, 13 цвята за избор.Режийни ноктите могат да бъдат подпиливать и боядисване с лак точно като истински ноктите, но използвате лакочистител без ацетон.Преди повторното отлагане изчакайте няколко часа или една нощ.Подходящ е за всякакви поводи : : парти,празник,подарък и толкова скоро.Размер : 12 см*7 см/4.72 in*2.71 Описание : Име : Фалшиви съвети за нокти set Package Съдържание : 24 бр. парчета нокти и 1 бр. лепило.

Опции за продукта

Свързани продукти