.

.

Безжична Bluetooth Термален Принтер Проверка, Мини 58 мм Преносим USB Личен Чрез Мобилен POS Принтер, Поддръжка на Android/Windows, за Малкия Бизнес, магазин, търговия на Дребно, за?

Безжична Bluetooth Термален Принтер Проверка, Мини 58 мм Преносим USB Личен Чрез Мобилен POS Принтер, Поддръжка на Android/Windows,

BGN 36.79

Наличност
На склад

Токови охватывались от първия ден.ЕКСПЕРТНА ТЕХНИЧЕСКА ПОМОЩ : истинските експерти са на разположение 24/7, за да помогне с настройките, проблеми с връзката, отстраняване на проблеми и много други. . ✔【Стабилен и бърз】С помощта на принтер на проверки лесно можете да отпечатате.Отпечатване на ясен и лесно разбираем,разписки чисто извади от принтера.Скорост на печат може да достигне до 70 мм/с,а Bluetooth връзката е стабилна.Той работи с разписка размер на 58 мм. ✔【Лимит на софтуера на принтера проверки 】НЕ поддържа i OS, Square, MAC, Tab Shop lite, Clover,Open Table, O3 POS, i Read lite,Pay Pal,Mobi POS Lite и Kasse Speedy/Интуиция Gopayment/Shopify/Кредитна карта. ✔【Лесно да носите със себе си】той Е лек и преносим, можете да печатате навсякъде и по всяко време, с проста връзка.Много подходящ за вътрешна или външна работна среда.Той лесно се вписва във всеки обикновен джоба си. ✔【Дълго чакане 】Лесно се зарежда и работи по-добре от батерия от 2000 mah акумулаторна батерия, може да работи непрекъснато до 4 дни.Лента или касета не се изисква.Батерията се предлага с изолиращи паста.Не забравяйте да махнете кожата преди да го използвате. ✔【Широко се използва】Този термален принтер проверка подходящ за работа на открито работни среди.Можете да го използвате като печат на сметки, ТАКСИ, печат на фишове на административните такси, печат на фишове поща, печат на информация за поръчване на ресторанта, печат на информация за онлайн плащане и т.н. Не подкрепя всяко устройство, i OS, квадрат!.Малък размер, ниско тегло, по-надеждна работа, лекота на свързване, лесен за използване.Може да бъде съвместима с операционни системи Android,Windows.Се прилага към мобилна полицейска система,система за дистрибуция на тютюневи изделия,мобилен логистическим системи и т.н., това е Идеалният инструмент за домашен бизнес/ на малкия бизнес за печат на разписки за транзакции.POS софтуер на вашето устройство с Android се поддържа : .Loyverse(търговия на Дребно/Облекло/печат лого), i REAP(търговия на Дребно/Опис),Casier Stock(покупки/Управление на инвентара),Kyte(мобилни продажби),Pozool(ресторант/кафе-сладкарница),Cashsale POS (ресторант),Express Expense (експресна-разписка за фактуриране).

Опции за продукта

Свързани продукти