.

.

Sweetzer & Orange Седмицата To Do List Pad. Minty Gold Седмицата Planner Бележник с Ежедневником Квадрати от дневния ред. 7x10 Day Planner 2021 2022 - Student Planner, Work Planner Checklist and Note Pad

Sweetzer & Orange Седмицата To Do List Pad. Minty Gold Седмицата Planner Бележник с Ежедневником Квадрати от дневния ред.

BGN 9.56

Наличност
На склад

Поддържате интензивността на : Убийте си седмица с помощта на тази ежедневна бележник от Sweetzer & Orange.Чист и лесен за четене, този седмичен тетрадка със списък позволява да решите, че е важно!Така че опитайте го сега и се насладете на чувство за постижение, което идва от това, че вашият чек-лист се попълва всеки ден!.Дебела хартия премиум-клас : силни тетрадка със списък на нещата-това е произведение на изкуството за много хора, затова сме се погрижили за това, че всеки лист е дебела хартия 100gsm non-bleed, за да можете да използвате любимата си химикалка, без никакви проблеми.Всеки лист е с размери 7х10 см, без излишно място – така че пълнете го по своему!Никога не предполагайте : а как сладко бележник планировчик, прекалено меки и странни раздели и предположения за задачите, навици, телефонни обаждания, да се и други неща, могат да изглежда забавна идея, ние предпочитаме неща незагроможденные, за да можете да ги попълните всички със СВОИТЕ уникални предизвикателства.Повече, отколкото на няколко години напред!С 52 страниците на този ментов проектант на дневен ред ще са достатъчни за 52 седмици от годината!И тъй като си бележник със седмичен график, идва сигурно упакованным в целофан с твърда подложка от 900гсм, ВСЯКА страница е подходящ за употреба и никога да не се разкъсва и не се огъват. 12-месечна гаранция : след Като се появи на вашия списък със задачи, ще се случи едно от 2-те събития : ще започнете да организират деня си като шеф, или ние ще ви възстановим всеки цент в нашата 12-месечна гаранция за връщане на парите.Това лайфхак в един ясен стил от Sweetzer & Orange.

Опции за продукта

Свързани продукти