.

.

7 x 9 Hello Kitty & Friends x Erin Condren Kids Planner & Activity Book. 12-месечен Безкраен списък и копия на листовете активност. Сладък трета пола неутрална тема на Hello Kitty с листа стикери в опако?

7 x 9 Hello Kitty & Friends x Erin Condren Kids Planner & Activity Book. 12-месечен Безкраен списък и копия на листовете

BGN 30.16

Наличност
На склад

СЪЗДАДЕНА ЗА ДЕЦАТА И ПОДКРЕПЕНА от РОДИТЕЛИТЕ си : Тази книга е упражнение дава възможност на децата да изследват понятието управление на времето, самодисциплина и организация в ранна възраст, докато техните умове бързо се абсорбира и любопитни!.Трета пола НЕУТРАЛЕН : дизайн на Hello Kitty and Friends е подходящ за момчета и момичета.Бонус : корица е взаимозаменяеми, така че децата да могат да променят външния вид на своята книга и да я запазим свежа и забавна! (Допълнителни сменяеми калъфи продават се отделно.). 12-МЕСЕЧЕН БЕЗКРАЕН ДЕТСКИ ПЛАНИРАНЕ : идеален за деца на възраст от 5 до 9 години. Благодарение на напълно нови дейности, плочи стикери и закрывающемуся мешочку за защита от разливи и преносимо съхранение с размер 7" x 9".ТЕМА на HELLO KITTY AND FRIENDS : от събития до календари, страници с цитати, тракери и много други неща, децата ще се радват на този планер и книга за действие с помощта на Здравей Кити и нейните най-близки приятели!.ПОМАГА за УКРЕПВАНЕ на УВЕРЕНОСТТА В себе СИ : в раздел "Всичко за мен" помага на децата да изразят своите уникални качества и укрепване на доверието в себе си, докато гей месечни рутинни страницата им помагат да научат как да планират, реагират и се ползват календар.Помогнете на децата си да организират, развиват своите основни умения и творчески способности с помощта на нашата детска колекция — сега с нови инструменти на организацията, са подходящи за домашно обучение, хибридно обучение и личен живот!Разработен от майки, които работят у дома по време на домашно обучение, на този весел и функционален гама от проектанти, бележници, бележници и много други неща помага на цялото семейство се организират, за намаляване на стреса и повишаване на производителността на труда.

Опции за продукта

Свързани продукти