.

.

Сачмен лагер ред Ингле, Дълбоко сачмен лагер капак на гнездо за Загерметизировал двоен сачмен лагер загерметизировал представа 50мм ченге 65мм ченге 7мм конюшни хро?

Сачмен лагер ред Ингле, Дълбоко сачмен лагер капак на гнездо за Загерметизировал двоен сачмен лагер загерметизировал представа

BGN 70.88

Наличност
На склад

ШИРОКО ПРИЛОЖЕНИЕ : Този сачмен лагер и се използва главно за двигатели, скейтбордов, ролери, скутери или други приложения за каране на кънки на лед и др ВИСОКА СКОРОСТ : Той може да издържа на налягане висока скорост на работа.ЗАДЪРЖАНЕ на СМАЗОЧНИ материали : Стени от двете страни на нашия лагер 608-2 RS могат да поддържат лубрикант и да предотврати попадането на замърсители.КАТО СТОМАНА : Материал като стомана, която е специално предназначена за лагери.Най-ДОБРАТА РАБОТНА СРЕДА : Лагери с двойно уплътнение осигуряват по-добра работна среда за топки на лагери. 100% чисто нов и високо качество.Той може да издържа на налягане при висока скорост на работа.Дълбока канавка разгъва по-устойчив по време на работа.Материал-като стомана, която е специално предназначена за лагери.Лагери с двойно уплътнение осигуряват по-добра работна среда за топки на лагери.

Опции за продукта

Material:
Bearing Steel
Model:
 6810-2rs
Holder Material:
Steel Plate
Scroll Column:
1
Rollaway Type:
Deep-groove
Rolling Element:
Ball
Angel:
15
Seal Cover:
Double Sealed
Product Usage:
General
Size:
50*65*7 mm/1.97*2.56*0.28 in
Weight:
51 g/1.8 oz
Package List:
1*Deep Groove Ball Bearing :
Note:
As different computers display colors differently, the color of the actual item may vary slightly from the above images. :

Свързани продукти