.

.

JRUIAN ПРОЦЕСОР GPU Охлаждащ вентилатор с радиатор Резервни части, Съвместими с Zbook Fury 17 G7 M20098-001 (Цвят : вентилатор и радиатора)

JRUIAN ПРОЦЕСОР GPU Охлаждащ вентилатор с радиатор Резервни части, Съвместими с Zbook Fury 17 G7 M20098-001 (Цвят : вентилатор

BGN 34.16

Наличност
На склад

* Перфектно обслужване и ниски цени-нашата цел е да ви осигури продукти с високо качество. * Нашата услуга за поддръжка на клиенти е много същност и видове лихви към каузата и винаги е готов да отговори на вашите въпроси. * Замяна на стари счупени, запишете своето оборудване и да си позволи скъп ремонт. * Преди пускането на поръчката, моля, следвайте инструкциите вентилатор за сравнение и измерете размера спецификации, моля, сложи поръчка в съответствие с необходимите размери. * Моля, купувайте с увереност : ние се фокусираме върху качеството и го гарантираме.Всеки продукт се тества преди изпращане.Ако получите дете с проблеми с качеството, ние ще възстановим или обменяем за вас, моля, бъдете сигурни, че ние ще ви дадем задоволителен отговор.Благодаря ви, че сте купили на нашето дете!Ние ще се радваме на вашето следващото посещение.Ние желаем ви всичко най-хубаво във всичко, което правите.Още веднъж благодаря ви за покровителство, и ние очакваме с нетърпение да се сприятеляват с вас и да ви пожелая успехи във всички ваши начинания!Тип радиатор : с въздушно охлаждане, Номер на модела : 17 G7 M20098-0011. брой детайли : 17 G7 M20098-0012. Търговска марка : Съвместим с HP Съвместимост с Zbook Fury 17 G7 M20098-0013. Описание детайли : Вентилатор за охлаждане на процесора на лаптопа.

Опции за продукта

Свързани продукти