.

.

GPWDSN Кошница за съхранение на Бин Сгъваема Сгъваема Здрава Катионная Плат Куб Дръжки за Организиране на Рафтовете, Детска Домашен кабинет Некласифицирано съхранен

GPWDSN Кошница за съхранение на Бин Сгъваема Сгъваема Здрава Катионная Плат Куб Дръжки за Организиране на Рафтовете, Детска

BGN 62.24

Наличност
На склад

Дебели картон се добавя с всяка от стените и дъното на контейнера, за да чекмеджето за съхранение не се деформират и са имали силна носещата способност.Сгъваема кошница за съхранение може да се използва за съхранение на бъркотията в гардероба си, етажерка, гардероб, детска стая, стая за игри, пране, офиса.Некласифицирано съхранение като : лесно съхранение.Забележка : поради настройките на монитора може да се наблюдава малка разлика в цвета.Поради различните методи на измерване,моля, позволете (1-3 см) отклонение на данни за измерване.Опишете : 1.Мултифункционална : да се Съхранява на вашия дом чист и организирани, ще получите по-голям капацитет за съхранение на кралските одеяла, завивки, одеала, дрехи, играчки и т.н. 2.Тези меки кубчета за съхранение, да се поставят на пода, рафт на шкафа, етажерка, маса ,пералня ,офис и много други!Спецификация : Използване : Чистота/Storage Material : Fabric Fabric Тип : Polyester Model Номер : DSDFFeature : Folding Feature : Stocked Type : Кошница за храненияупаковка включва : 1 бр. x куб кутии за храненияпримечание : 1.Моля, позволете 0-1 см грешка се дължи на ръчно измерване.моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да предложите цена.2.Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на продукта.Благодарим ви!Ако имате някакви проблеми или проблеми със сгъваем кутия за съхранение, моля, свържете се с нас свободно, ние удовлетворяем за обслужване на клиенти.

Опции за продукта

Use:
Neatening/Storage
Material:
Fabric
Fabric Type:
Polyester
Model Number:
DSDF
Feature:
Folding
Feature:
Stocked
Type:
Storage Baskets
Package includes:
1 Pc x Cube Storage Boxes :
1.Please allow 0-1cm error due to manual measurement. pls make sure you do not mind before you bid. :
2.Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item. Thank you! :
If you have any problem or issue with the Foldable Storage Bin, please contact us freely, we satisfaction customer service. :

Свързани продукти